ITI VINE SA CREZI ASA CEVA? El este tiganul ASISTAT SOCIAL care a sunat la 112 să vină cineva să ia zăpada din faţa curţii lui

El e tiganul asistat social care a sunat la 112 şi a cerut să vină cineva să deszăpezească în faţa curţii lui, la Vaslui. Operatorul 112 din Vaslui a rămas mut de uimire când un localnic din Rediu a sunat să spună ce urgenţă are.

Bărbatul, un asistat social de etnie tiganeasca, a cerut cu un tupeu fenomenal să vină autorităţile să-i dea zăpada din faţa curţii, pentru că vrea să iasă să ia pâine şi nu i se pare normal ce se întâmplă.

„Apelul a fost dat la ora 8 dimineață de către o persoană din Rediu care solicita să-i fie luată zăpada din fața casei”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui.

Persoana, asistată social, locuiește într-una din casele sociale ale Primăriei Municipiului Vaslui din suburbia Rediu.

„Am sunat pentru că practic nu aveam pe unde să trecem cu copiii, la magazin, să cumpărăm o pâine, în oraş… Nu aveam pe unde să trecem. Am văzut lama, i-am făcut semn la şofer dacă se întoarce şi aici… O zis că se întoarce… A trecut lama a lăsat în poartă acolo… Eu am făcut loc, în poartă… Eu fac pentru 416 o cărare aşa, să treacă mama şi copilul.

Am sunat la 112 şi mi-a făcut legătura cu poliţia. Am dat adresa, numele, am zis că nu avem cum să ieşim din curte. Mi-a răspuns că nu sunt utilaje.”, a spus bărbatul, pentru Observator.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *