“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Ithaca (2015) – film online subtitrat

Ithaca 2015 - online tradus in limba romana

ithaca 690735l

“Ithaca” este un film din 2015 regizat de Meg Ryan, bazat pe romanul lui William Saroyan, “The Human Comedy”. Filmul marchează debutul regizoral al lui Meg Ryan și îi are în distribuție pe Sam Shepard, Hamish Linklater și Alex Neustaedter.

Povestea se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și se concentrează pe Homer Macauley, un adolescent care devine curier telegrafic pentru biroul poștal local, în timp ce fratele său mai mare luptă pe front. În același timp, familia lui Homer trebuie să facă față dificultăților și trăirilor legate de război.

Ithaca explorează teme precum maturizarea, sacrificiul și impactul războiului asupra vieții de zi cu zi. Cu toate acestea, filmul nu a avut un impact semnificativ la nivel critic sau comercial.

Unii critici au apreciat efortul lui Meg Ryan de a regiza și de a aduce povestea pe ecran, dar alții au considerat că filmul este prea sentimental sau că nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor. Performanțele actorilor au fost, în general, bine primite, iar aspectul vizual al filmului a fost apreciat pentru recrearea atmosferei vremii respective.

Este important să rețineți că opinia asupra filmului poate varia în funcție de preferințele individuale și de așteptările fiecărui spectator. Dacă apreciați filmele cu tematică istorică și familială, ar putea fi o experiență potrivită pentru dumneavoastră.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.