Italia: „Vreau sa-i omor pe copiii crestini si albi!”. Se intampla in Europa, anul 2019!

Un italian de origine senegaleză a luat ostatici 51 de copii aflați în autobuzul școlar pe care îl conducea și a amenințat că îi va ucide, în semn de protest împotriva morții migranților care încearcă să ajungă în Italia.

„Vreau să mă omor, moartea din Marea Mediterană trebuie oprită”, a declarat O.S.

Omul a luat ostatici 51 de elevi de la o școală din Milano și a dat foc autobuzului școlar.

Ofițerii de poliție au reușit să elibereze elevii după ce au spart mai multe geamuri din spatele autobuzului, iar 14 persoane au fost duse la spital din cauza inhalării de fum.

Potrivit unui elev aflat în vehicul, bărbatul a spus în repetate rânduri că oamenii din Africa mor din cauza ministrului de Interne, Matteo Salvini, și a vicepremierului Luigi Di Maio, potrivit thenational.ae.

Poliția italiană a declarat că omul a mai avut cazier judiciar în 2007 și 2011, fără a preciza pentru ce a fost acuzat.

„Un bărbat senegal, cu cetățenie italiană, cu un cazier judiciar pentru conducere și agresiune sexuală, conducea un autobuz. (…) Vreau să aflu: de ce cineva cu un asemenea cazier judiciar a condus un autobuz folosit pentru transportul copiilor?”, a declarat Mateo Salvini, despre caz.

VEZI SI: ATAC TERORIST: 51 de copii în pericol să ardă de vii, la Milano, după ce şoferul TERORIST a dat foc autobuzului şcolar (Video)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *