ITALIA: VÂNDUTĂ LA BIG PHARMA

O scrisoare către Robert F. Kennedy, Jr. de Dr. Antonietta M. Gatti

Dragă Robert,

Nu știu dacă sunteți complet conștient de situația italiană. Rezumând totul în câteva cuvinte, Italia a fost vândută Big Pharma și a devenit un laborator uriaș, unde se desfășoară experimente asupra populației: adulți, copii, bătrâni, sănătoși, bolnavi … nu face nicio diferență, toți suntem cobai. Acum, afacerea, și nu doar una economică, trebuie să oblige 60 milioane de italieni să se vaccineze împotriva COVID, atât de mult încât au fost deja cumpărate zeci de milioane de doze de produs, produs care, de fapt, este necunoscut atât din punct de vedere al eficacității și, mai ales, din punct de vedere al efectelor secundare. Între timp, în așteptarea primirii mărfii, se adoptă o lege conform căreia toată lumea, inclusiv copiii, trebuie să fie vaccinați împotriva gripei (de ce?), Iar asta pe lângă cele 10 vaccinuri deja obligatorii.

Citiți și:  Dialoguri halucinante despre COVID la cârciumă: „Bagă în tratament cipul și ești controlat!”

De parcă nu ar fi fost suficient, multe libertăți personale, deși garantate de Constituție, au fost anulate brutal.

După cum știți, de ani de zile analizăm vaccinurile, găsindu-le întotdeauna periculos contaminate și suntem contactați zilnic de familii cu copii afectați de vaccinuri.

Acum, în parlamentul nostru nu mai există nicio diferență între majoritate și opoziție și, dacă situația rămâne cea din ziua de azi, nu vom mai avea scăpare.

De câteva luni, un grup de oameni foarte educați a format un partid politic numit MOVIMENTO 3 V (Mișcarea Vrem Adevărul despre vaccinuri). Nici Stefano și nici noi nu suntem membri ai partidului, dar ni s-a cerut să-i ajutăm din punct de vedere științific, si asta facem.

Toți am fi foarte recunoscători dacă ați putea să informați poporul despre ce se întâmplă în Italia și dacă ați putea scrie un apel pentru a încuraja italienii să sprijine partidul care, în prezent, este singura posibilitate de a face să se audă o voce diferită de cea a regimului.

Vă mulțumesc foarte mult și salutări,

Citiți și:  Deja au aparut si LAGARELE Dictaturii Medicale. In Noua Zeelandă, TOTI pacientii Covid-19 vor fi bagati in lagare de carantina obligatorie, inclusiv membrii familiilor lor, dar si cei ce refuza testarea

Antonietta

P.S. În timpul blocajului nu am avut „sindroame de moarte subită a sugarului”. După blocare, vaccinarea a început din nou și am avut un copil mort la Torino și un alt copil din doi gemeni a murit, iar fata a supraviețuit, dar este o terapie de urgență.

Dr. Antonietta Gatti: Italia va obliga fiecare cetățean să fie vaccinat cu un vaccin periculos contra  Covid 19, cu toate că așa-numitul virus nu a fost niciodată izolat de cercetători. Cu ce ​​vor fi injectate? Australienii ar trebui să mențină presiunea anti-vax asupra duopolului liberalilor și ALP, care s-a vândut lui Bill Gates. (sursa: Invictus)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

178 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile