Italia, REVOLTATA de CRIMA ABOMINABILA a unui roman. Matteo Salvini, interventie DURA

Un bărbat de 25 de ani, de origină română, este acuzat de comiterea unei crime abominabile. El ar fi ucis o fetță de 18 luni.

Italia, revoltată de crima unui român. Fostul ministrul de Interne al Italiei, Matteo Salvini, a reacționat în stilul caracteristic, la vestea că un român a violat o fetiță de 18 luni. Ulterior, copila a decedat la spital din cauza rănilor suferite.

Actul abominabil nu a fost trecut cu vederea de Matteo Salvini.

„Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai. Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină”, a scris Matteo Salvini pe Twitter.

Un român în vârstă de 25 de ani, rezident într-o localitate din Italia, a fost arestat pentru agresiune asupra unei fetițe de 18 luni. Bebelușul a murit la câteva ore din cauza violențelor suferite.

Italia, revoltată de crima unui român. Matteo Salvini vrea castrarea chimică
Un român, de 25 de ani, a fost arestat în Italia după ce a fost acuzat că a violat o fetiță de doar 18 luni. Individul era partenerul mamei fetiței violate. În urma agresiunii, bebelușul a decedat, a arătat publicația fanpage.it.

Groaznicul incident s-a petrecut pe 11 ianuarie, în locuința mamei fetiței, iubita bărbatului din localitatea Cabiate. Fetița a fost lăsată în grija bărbatului pentru câteva ore.

La un moment dat, când s-a întors acasă, bunica fetiței a observat că acesteia i s-a făcut rău și nu mai mișca. Ea a chemat ambulanța, iar bebelușul a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Din păcate a fost prea târziu, medicii nereușind să o mențină în viață.

În prima fază, individul a explicat că fetița a fost victima unui accident domestic tragic. El a explicat că aceasta a fost lovită de un reșou care a căzut peste ea. Mai mult, el a spus că fetița și-a revenit după lovitură și s-a jucat câteva ore după care a adormit. Ulterior, când s-a trezit i s-a făcut rău și a început să vomite, motiv pentru care a fost anunțată ambulanța.

Procurorii italieni spun altceva
Autopsia avea să dezvăluie o altă stare de fapt, care infirmă apărarea bărbatului. Medicii au descoperit, pe corpul și pe membrele fetiței mai multe răni și vânătăi. Acest lucru i-au determinat să creadă că micuța a fost victima unor violențe repetate și a unor abuzuri de natură sexuală.

Cauza morții a fost atribuită unui traumatism cranian violent, cel mai probabil lovituri aplicate cu palma.

Drept urmare, tânărul a fost arestat de carabinierii locali și a fost pus sub acuzare, potrivit fanpage.it.

Procurorul care s-a ocupat de investigație crede că micuța a fost bătută în mod repetat, mai multe zile la rând, nu doar pe 11 ianuarie. Mai mult, investigatorii cred că abuzurile sexuale nu ar fi fost comise în ziua morții, ci într-una din cele precedente.

Tânărul a fost arestat sub acuzația de rele tratamente care au dus la moartea victimei și de violență sexuală. Judecătorul de instrucție a validat mandatul de arestare, iar suspectul a fost încarcerat.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.