Italia: O romanca minora a fost DROGATA FORTAT, VIOLATA si apoi UCISA CU BESTIALITATE de refugiati

Copila romanca UCISA CU BESTIALITATE de migranti in Italia:

Un grup de patru migranți africani au apărut în instanță pentru prima dată în această săptămână, în fața acuzațiilor de omucidere voluntară, de violența sexuala agravata și pentru distribuire de droguri ilegale unei minore.

Procesul a inceput abia la un an dupa ce Claudia P., în vârstă de 16 ani, a fost descoperită moartă într-o clădire abandonată din Roma.

Cei patru inculpați, Alinno C. și Mamadou G., Yusef S. și Brian M., au drogat, violat in grup, si au ucis minora romanca in varsta de 16 ani. Cazul a socat întreaga națiune, relatează Il Giornale.

Mai mulți martori, în mare parte dependenți de droguri fără adăpost, au confirmat anchetatorilor că au asistat la agresiunea sexuală a grupului. O autopsie a confirmat că tânăra de 16 ani era virgină înainte de a fi violată.

„Durerea noastră nu poate fi calmată niciodată”, a spus mama Claudiei când a ieșit din instanță.

„Nu sunt responsabil pentru moartea acestei fete, le cer mamei și familiei iertare și scuze.”, a declarat Yussef S. în fața instanței.

Martorii susțin că au încercat să contacteze serviciile de urgență, dar au fost împiedicați să facă acest lucru de către suspecți. Următoarea audiere este programată pentru 15 ianuarie.

La începutul acestui an, în mai, comerciantul african de droguri Innocent Oseghale a fost găsit vinovat de crima și dezmembrare a cadavruli Pamelei Mastropietro, în vârstă de 18 ani, și a fost condamnat pe viață.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *