Italia INVADATA de zeci de mii de imigranti africani

O mie de imigranţi din Africa  au ajuns în Italia începând cu seara zilei de luni, majoritatea fiind aduşi prin intermediul unor bărci, au anunţat marţi seară autorităţile din Peninsulă, care fac faţă tot mai greu valului de străini care invadează ţara, în special prin insula sudică Lampedusa. Italienii se tem de faptul că afluxul de străini va da naştere unor noi violenţe rasiale, similare cu cele din 2011.

Un prim grup de aproximativ 325 de imigranţi, printre care 64 de femei şi patru copii, au fost găsiţi pe o barcă de pescuit largul coastei Porto Empedocle, aproape de Sicilia, scrie Adevărul. Un alt grup de 230 de imigranţi au fost aduşi la mal după ce au fost găsiţi în apropierea Insulei Lampedusa. Membrii celui de al treilea grup au fost surprinşi debarcând în Sicilia. La toţi cei menţionaţi se adaugă cei 400 de emigranţi care au venit luni.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

În total, 24.277 de imigranţi au debarcat pe coasta italiană între 1 august 2012 şi 10 august 2013, potrivit datelor furnizate de Ministerul italian de Interne. O treime din aceste persoane au ajuns în Italia în ultimele 40 de zile.

Lampedusa, cel mai sudic punct al Italiei, are o populaţie băştinaşă de doar 6.000 de oameni. Insula de 20 de kilometri pătraţi se află la doar 140 de kilometri de ţărmurile Tunisiei şi constituie “un cap de pod” pentru imigranţii africani care doresc sa ajungă cu zecile de mii anual în Italia. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
emil
emil
5 ani in urma cu

foarte trist…tara care i-a dat pe Cicero, Vergilius, Dante Alighieri, Leopardi, Boccacio, Da Vinci, Sanzio, Monteverdi, Rossini, Verdi, Puccini, Paganini, Vivaldi, tot ce este mai valoros in muzica, pictura si literatura, o tara care a dat o cultura de valoare universala, centrul latinitatii, sa ajunga in cateva decenii un tinut de negrii si de maimute africane retardate, este extrem de rau, Este un semn ca vine apocalipsa, trebuie sa fie sfarstul lumii aproape altfel nu-mi explic…Parca mama natura vrea sa distruga ce este mai frumos pe lume si sa intoarca omenirea la stadiul de primitivism din Epoca Bronzului. Oricum negrii africani nu sunt oameni cu adevarat, sunt semi-oameni care nu au evoluat suficient de la maimute, rasa parazitica si inferioara…se bat intre ei ca animalele si sunt razboaie la ei cacalau si apoi cand nu mai pot pleaca la altii. Dupa ce o sa populeze majoritar o bune parte a Europei si o sa faca si aici la fel, unde o sa se mai duca? Chinezii si japonezii nu sunt prosti sa-i primeasca, doar albii se sinucid ca rasa din inconstienta crasa…sper sa se trezeasca Europa la realitate.