Italia in pragul DEZASTRULUI. Morţii nu mai au loc în cimitirele din Bergamo. Camioane militare transportă zeci de sicrie în alte orașe

Imaginile unui teatru de război în Bergamo, unde epidemia de coronavirus face ravagii. Pentru că cimiterele și crematoriile sunt depășite de numărul uriaș de morți, o parte dintre aceștia au fost transportați în alte orașe.

Scene dramatice, miecuri seară, pe străzile din Bergamo, regiunea Lombardia, decimat în aceste zile de infecția cu Covid-19.

Un lung convoi militar a oprit pe Borgo Palazzo, la câteva sute de metri de cimitirul aflat în centrul orașului.

De aici, vehiculele militare au preluat 60 de sicrie pentru a fi transportate spre cimitire și crematorii din alte localități.

Potrivit L’Eco di Bergamo, morții au fost duși la crematorii din Modena, Acqui Terme, Brescia, Cervignano del Friuli, Domodossola, Modena, Parma, Piacenza, Rimini, Serravalle Scrivia, Trecate și Varese.

474 de morţi în Italia, într-o singură zi
Aseară, autoritățile italiene au anunțat decesul a încă 475 de persoane infectate cu coronavirus, bilanțul morților ridicându-se la aproape 3.000, cea mai mare creștere de la declanșarea epidemiei de coronavirus în Peninsulă.

În acest moment există un număr total de 35.713 cazuri confirmate de îmbolnăviri cu coronavirus în Italia, însă peste 4.000 s-au recuperat cu succes.

În Lombardia, cea mai afectată regiune, s-au înregistrat 319 decese într-o singură zi.

Sursa: observator.tv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *