Istorii din viata de infern a culegatorilor de sparanghel plecati in Germania. „Vrem să mergem acasă, nu vrem să murim aici pe capete”


O femeie plecată la muncă agricolă în Germania se teme pentru viața ei din cauza faptului că nu sunt respectate măsurile de protecție împotriva coronavirusului.

O femeie plecată la muncă în Germania se teme pentru viața ei
Conform Monitorul de Suceava, femeia plecată la muncă în Germania a declarat că se teme să nu se infecteze, mai ales că lucrează locul în care și-a pierdut viața în urmă cu câteva zile Nicolae Bahan, bărbatul în vârstă de 57 de ani.

”Suntem în locul în care a murit acel bărbat din Suceava, aici nu sunt condiții de protecție, sunt oameni în izolare care muncesc singuri pe câmp. Astăzi au izolat o echipă întreagă de oameni, aici este o femeie care se simte rău și așteaptă medicul de azi dimineață și nu vine nimeni să o vadă”, a povestit ea.

Femeia a spus că în hala de sortat sparanghel oamenii lucrează unul lângă altul, iar măștile sunt purtate și câte cinci zile. Mai mult, ea a afirmat că firma a închis porțile și au pus un bodyguard la intrare.

”Săpunul este limitat, dușurile sunt la comun, iar toaletele nu au încuietori”

”Au mers apoi la oameni în câmp și le-au spus că dacă vine poliția să le spună că e totul bine. Vrem să mergem acasă, nu vrem să murim aici pe capete”, a menționat femeia plecată în Germania.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *