Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Isterie împotriva “extremei-drepte”

Isterie împotriva AfD în Germania | Liderul unui ONG cere „scoaterea în afara legii a partidului și întemnițarea liderilor, de dragul umanității“

FB6X5A.2e16d0ba.fill 1200x630 1

Alternativa pentru Germania (AfD) ar trebui scoasă în afara legii și conducerea ei întemnițată pentru a priva milioane de germani de șansa de a vota pentru acest partid, a susținut fondatorul unei organizații germane de salvare a refugiaților, conform Remix News.

Axel Steier, fondatorul ONG-ului Mission Lifeline , a făcut joi aceste remarci tulburătoare într-o postare pe rețelele de socializare. El a spus că această măsură este necesară de dragul umanității.

„În țara făptuitorilor, nu ar trebui să fie tabu interzicerea AfD și întemnițarea conducerii, chiar dacă acest lucru îi privează de opinie pe 20-40% dintre alegătorii germani”, a postat Steier pe X, cunoscut anterior ca Twitter.

„Persecuția na*iștilor este încă un serviciu pentru întreaga umanitate”, a adăugat el.

Remarcile sale au loc la doar câteva zile după ce grupul de activiști de extremă stânga Antifa a publicat adresele de domiciliu ale zeci de candidați AfD care candidează pentru alegeri în statul german Hesse. Autoproclamații antifasciști au fost acuzați de incitare la violență împotriva personalităților publice.

Remarcile lui Steier sunt cele mai recente dintr-o lungă listă în care activiști de stânga și mulți politicieni încearcă să discrediteze partidul anti-imigrație, care în prezent este în creștere în sondaje în întreaga țară.

Joi, cancelarul Olaf Scholz s-a folosit de o vizită în Germania de Est pentru a ataca în continuare partidul, avertizând participanții cu privire la ascensiunea „extremei drepte”.

„Nu aș merge până la a spune că democrația este subminată, dar cu siguranță există dușmani ai democrației”, a spus Scholz. „Nu vom putea evita să luăm atitudine și să spunem că apărăm democrația și libertatea pe care am obținut-o”.

Aceasta a fost urmată de remarcile președintelui de centru-stânga Frank-Walter Steinmeier, care a spus că „niciun alegător responsabil” nu ar trebui să voteze pentru partidul despre care el susține că pledează pentru „brutalizarea societății noastre și subminarea democrației libere”.

„Nu trebuie să încurajăm opiniile celor care induc frică în această societate”, a adăugat el.

În ciuda intensificării retoricii din partea instituției germane, AfD devine din ce în ce mai popular în rândul alegătorilor, atingând maxime record de 23% în sondajele recente. Opoziția partidului față de politicile liberale de migrație în masă adoptate de guvernele federale germane succesive în ultimele două decenii este înțeleasă a fi un factor determinant în sprijinul său tot mai mare în rândul multor germani din clasa muncitoare deziluzionați de direcția în care se îndreaptă țara.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.