“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

ISTERIE GENERALA – OLGUTA, acuzatii fara precedent: “DNA ne va monitoriza Facebook-ul, ne va CLONA SIM-urile pentru a fabrica PROBE”

olguta 1

Grupul pentru Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, sustine ca de azi (13 octombrie 2017) DNA va putea monitoriza toate device-urile de comunicatii ale romanilor, telefoane si computere. „DNA va sti tot ce facem pe telefon sau pe calculator, ne va sparge parolele, ne va clona SIM-urile”, sustine GIP.

„Incepand de azi, DNA va sti tot ce facem pe telefon sau pe calculator, ne va sparge parolele, ne va clona SIM-urile si va recupera datele sterse. DNA ne va monitoriza Facebook-ul, Google Chat-ul, Skype-ul, Dropbox-ul, torrent-ele etc. Tot.

Azi, 13 octombrie 2017, DNA-ul condus de Laura Codruta Kovesi s-a dotat cu calculatoarele si softurile necesare pentru a controla absolut orice activitate avem pe orice tip de telefon (inclusiv replicile chinezesti) si pe orice tip de PC sau server, cu orice sistem de operare. Nu are nicio importanta daca dispozitivele sunt parolate sau datele criptate. Softul achizitionat de DNA este menit sa sparga parolele si sa decripteze datele, inclusiv datele din Dropbox sau din torrente.

De asemenea, nu are nicio importanta daca datele de pe dispozitive au fost sterse. DNA le va recupera. Cand nu folosim calculatorul de acasa, DNA ne va localiza cu ajutorul GPS-ului din telefon, chiar daca telefoanele nu sunt conectate la retea. DNA ne va monitoriza inclusiv activitatea de pe Facebook, Google Chat, Skype etc. Si nu doar a noastra, ci si a prietenilor din lista. DNA va clona orice tip de SIM, va folosi propriile noastre telefoane nu doar pentru a ne asculta, ci si pentru a ne face poze.

olguta1

Big Brother are acum o sora. O cheama Laura Codruta Kovesi si e sefa DNA”, este mesajul postat de Grupul lui Ciuvica pe Facebook.
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se implica si ea in aceasta nebunie, distribuind o postare in care se afirma ca DNA ne va putea clona SIM-urile de la telefoane pentru a putea baga in puscarie oameni nevinovati.

Mesajul lui Ciuvica a fost imediat preluat si de Mircea Badea, amplificand astfel isteria. (sursa)

VEZI SI: DELIR si hohote de ras in DIRECT la ANTENA3: DRAGNEA a ajuns bataie de joc – „Eu n-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut” – Video

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.