Isteria coronavirus aduce pe străzi, în Romania, oameni mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice

Isteria coronavirus aduce pe străzi, în Bucureşti, oameni mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice. Panica a cuprins România şi după cozile din supermarketuri, apar acum imagini cu măşti militare purtate pe stradă.

Doi tineri au fost fotografiaţi în Bucureşti cu măşti ca în filmele cu atacuri chimice, în staţiile STB şi în mijloacele de transport în comun.

În ţară e criză de măşti de unică folosinţă, iar acolo unde se mai găsesc se vând la preţuri foarte mari. Sunt, astfel, oameni ingenioşi care, de frica coronavirusului, au ales să se protejeze cu măşti militare.

26 de persoane se află în carantină, iar 2.077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu, în România, sub suspiciunea de coronavirus. Totodată, sunt în analiză la Institutul Matei Balș 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetățeanul italian depistat pozitiv de autoritățile italiene.

Vezi: Poate să vină si coronavirusul, n-au ei treabă! Comuna cu număr record de asistaţi social. Parazitii petrec şi mănâncă seminţe toată ziua

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *