Islamul crește războinici, școala occidentală extirpă „masculinitatea toxică” din sufletul tinerelor generații! Iată cum ucide propaganda o civilizație!

Nu vă faceți iluzii! În zilele noastre, propaganda este mai puternică decât pe vremea comunismului, iar metodele de îndoctrinare sunt mult mai subtile.

Începând cu filmele de la Holywood și terminând cu manualele școlare, toate mijloacele de comunicare în masă servesc unor interese. Am mai vorbit despre ce se întâmplă în Occident mai ales cu orele de educație sexuală și n-am să revin astăzi, deși din Franța vine o altă veste teribilăpână și bătălia de la Verdun ar fi fost scoasă din manualele școlare…

În vreme ce ideologia așa-zis umanistă se străduiește să extirpe „masculinitatea toxică” și războinică din sufletele băieților, pentru a crește tinerele generații în spiritul toleranței, diversității și multiculturalismului, în țările musulmane se aplică alte standarde. Manualele din bogatul Qatar îi învață, spre exemplu, pe cei mici că Occidentul e „o forță ostilă, care a introdus idei eretice în lumea musulmană”. Cărțile pentru copii subliniază, de asemenea. superioritatea islamului față de alte religii, mai ales asupra iudaismului și creștinismului, care sunt prezentate ca religii false și distorsionate. Dar lucrurile nu se opresc aici. Tinerilor musulmani li se induce ideea că există o mare diferență între musulmani și nemusulmani, descriindu-i pe cei din urmă ca „necredincioși” care vor suferi torturi teribile în iad. Mai mult, evreii sunt prezentați drept trădători, necinstiți și înșelători, și în același timp slabi, nenorociți și lași. Trebuie remarcat faptul că aceste atacuri antisemite și principiul respingerii ne-musulmanilor nu sunt prezentate numai în contextul istoriei islamice, ci sunt asociate și cu epoca modernă și cu viața cotidiană a elevilor și studenților.

Cel mai grav este că manualele elaborate sub egida Ministerului educației și învățământului superior din Qatar glorifică jihadul și sacrificiul de sine pentru islam, prezentândule drept virtuți și porunci divine. Prin jihad se câștigă favoarea și recompensele lui Allah, martirii fiind primiți în cel mai înalt nivel al Paradisului. Qatarul e o țară bogată și rar se întâmplă ca tinerii să emigreze ăn Europa. Manuale construite pe aceleași idei circulă, însă, în toată lumea musulmană, poate nu în școlile de stat, dar, cu siguranță, în cele coranice.

Aceste dferențe de educație se văd, de altfel, cu ochiul liber în tot Occidentul. Tinerii europeni sunt învățați să se considere vinovați pentru trecutul colonial, bunăstarea în care au crescut și așa-zisul rasism al societății europene. De cealaltă parte, imigranții vin convinși de superioritatea lor morală, hotărâți să o impună și Occidentului necredincios și depravat. Ce va ieși din toată această „ciocnire a civilizațiilor” nu e greu de prevăzutsupunerea nativilor europeni în fața Islamului sau un război civil sângeros.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *