ISIS: „Vom ajunge în casele voastre, în vacanţe şi la petreceri, omorându-vă şi arzându-vă”

isis
STATUL ISLAMIC AMENINTA OCCIDENTUL

ISIS a făcut public un video în care a revendicat incendiul de la Turnul Eiffel, chiar dacă fumul gros care a acoperit monumentul a fost provocat de o defecţiune la sistemul pirotehnic ce urma să lanseze artificii.

Filmuleţul este un montaj cu atentatele comise de jihadişti şi începe cu un avertisment către Occident: “Vom ajunge la voi în casele voastre, în vacanţe şi la petreceri, omorându-vă şi arzându-vă şi zdrobindu-vă”.

Citeste si: Avem nevoie de NATIONALISM in Europa, NU de lumanari aprinse victimelor unor orori de care se fac vinovati liderii europeni

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
mortii lor de arabi
mortii lor de arabi
4 ani in urma cu

sa le dau la muie la tot statul islamic

Adem Devlet
Adem Devlet
4 ani in urma cu

Nu inteleg unde tot vad imbecilizatii propagandei legaturi intre ISIS si islam , cand americanii zic cu gura lor de ce au infiintat ISIS , de ce le-au dat arme , munitie , tehnica militara si munti de bani sa poata angaja cat mai multi mercenari din lumea intreaga care sa mearga prin tarile islamistilor imbracati in negru sa nu li se vada posibilele cruciulite de la gat , sa faca prapad si sa ucida islamisti cu deavalma ! IMBECILIZATILOR ! Daca inaltii oficiali din guvernul SUA zic cu gura lor ca cei din ISIS le sunt prieteni intimi si ca au dat hotarari de guvern pentru ai inarma si finanta , ca doar nu a dat senatorul asta de la mama lui de acasa atata armament si milioane de dolari celor din ISIS , unde dracu tot vedeti lagaturi intre ISIS si islam ? Patronii , parintii , ARHITECTII , si comandantii ISIS SUNT AMERICANII SI O RECUNOSC CHIAR SI LA TV . ! CRETINII SI IMBECILIZATII PROPAGANDEI JEGOASE SI CRIMINALE INCA NU AU AFLAT ASTA ?