Iron Man 3, succes teribil în cinematografe: peste un milion de ţigani au venit la premieră

Lansat de mai bine de o săptămâna, filmul Iron Man a devenit cel mai mare succes la box-office-ul românesc după ce mai mult de un milion de români s-au bulucit să-l vadă pe super-eroul american. Totuşi, 90% din spectatori au fost de etnie rromă, aceştia dorind să vadă cu ochii lor minunea.

“Să moară mă-sa, cea mai frumoasă poezie de film făcută vreodată”, a declarat Swami Căldărar, un tânăr de 17 ani care s-a dus la film cu soţia şi cei 6 copii. “Nu numai că-i din fier tot, da şi zboară, nu tre să-l cari singur până la centrul de reciclare cu căruţa”, a comentat acesta.

Citiți și:  BUZAU: CLANURILE TIGANESTI FAC LEGEA ...IAR POLITIA INCHIDE OCHII / CAZ SOCANT PETRECUT IN URMA NU CU MULT TIMP

Cele mai apreciate au fost proiecţiile 3d unde, practic, simţeai că poţi să pui mâna pe armura super-eroului. “Cel mai frumos moment a fost finalul, când Tony Stark cheamă toţi oamenii de fier zburători. Am simţit cum erupe ceva în mine şi o lacrimă de emoţie mi s-a prelins pe obraz”, a povestit, entuziasmat, dl. Căldărar.

Sursa: TimesNewRoman.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile