Irina Tănase a trecut la munca de jos! Unde s-a angajat după ce fostul lider PSD a intrat în închisoare

Irina Tănase a trebuit să se descurce fără ocrotirea, sfatul și ochiul vigilent al lui Liviu Dragnea. După ce fostul lider al Partidului Social Democrat și-a aflat sentința, aceasta a trebuit să se descurce pe cont propriu. Pe data de 29 iulie, tânăra a primit autorizație pentr a putea exercita meseria de mediator, conform wowbiz.ro.

Aceasta, înainte de a lucra la Ministerul Devoltării, a fost angajată în cadrul unor campanii din domeniul IT. Nu se mai știe însă dacă Irina a mai lucrat undeva, după ce a devenit iubita lui Liviu Dragnea. De curând, a decis că este nevoie să-și umple timpul cu ceva în așteparea iubirii sale, așa că s-a angajat. Aceasta a absolvit în 2019 un curs de mediator și a făcut practică la o firmă specializată. După ce a dat un examen, a primit autorizație să exercite această meserie, iar acum și-a deschis un birou de mediator.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Dragostea durează 3 ani și 6 luni?
Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni cu suspendare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Cu toate că fostul lider PSD trece prin clipe grele, iubita lui, Irina, îl vizitează la penitenciar când are ocazia. Oare ochii care nu se văd…se uită? Un nou termen va stabili pe ce drum merge relația dintre Dragnea și Irina, același care va spune dacă dragostea durează: 3 ani și 6 luni la depărtare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.