Irina Tănase a dat LOVITURI de milioane! Cu sau fără aprobarea lui Dragnea?


Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, este în centrul unui subiect ce ridică multe semne de întrebare.

Mai exact, cea care l-a sedus irevocabil pe bărbatul mai mare cu 31 ani decât ea, a cheltuit o sumă importantă pe mai multe proprietăţi şi terenuri.

Asta au dezvăluit jurnaliştii de la Rise Project, care au mers la unul dintre imobile pentru a discuta cu iubita lui Dragnea, aflat în spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova.

Conform sursei citate, Irina Tănase a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi.

„Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie. În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului.

Citiți și:  Irina Tănase, acuzaţii dure la adresa ANP: "Are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie"

În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

Tănase are 27 de ani, și-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut și anterior a lucrat la stat, fiind secretara lui Dragnea.

În declarațiile de avere din acea perioadă a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți”, notează sursa citată.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

192 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile