IRINA RIMES, ÎN LACRIMI DUPĂ CE A PRIMIT UN MESAJ SFÂȘIETOR: “AM AFLAT CĂ MAMA ARE CANCER ÎN STADIUL 4”

Irina Rimes nu și-a putut stăpâni lacrimile când a primit un mesaj sfâșietor de la o vedetă româncă, stabilită peste hotare. Aceasta i-a împărtășit într-un comentariu, făcut la postarea artistei după ce s-a externat, că și pentru ea anul trecut a fost unul extrem de greu. “Am aflat că mama are cancer în stadiul 4”, și-a început tânăra șirul mărturisirilor.

În numeroase fotografii urcate de Irina Rimes pe rețelele de socializare în cursul lui 2019, ea apare zâmbind, însă… în spatele zâmbetelor, ea a ascuns, de fapt, multe probleme. Ieri, după ce a părăsit spitalul Elias, unde a fost operată de urgență în urmă cu două zile, ea a așternut câteva gânduri cutremurătoare despre ce a trăit anul trecut. După ce au citit retrospectiva ei pentru 2019, mai mulți internauți i-au împărtășit talentatei cântărețe dramele lor personale… unii consideră acest lucru un gest prin care i-au arătat vedetei că nu doar pentru ea anul trecut a fost unul dificil.

Printre cei care i-au lăsat un comentariu sfâșietor se numără și Karolina Sol, o bloggeriță româncă stabilită în Polonia. Tânăra i-a spus că anul trecut medicii au diagnosticat-o pe mama sa cu o boală mortală.

“În anul 2019, am aflat că mama mea are cancer în stadiul 4, care a fost descoperit la o investigație de rutină. Un an deja se tratează și îi suntem alături cu toată susținerea și toată dragostea de pe lume, și multe rugăciuni!”, a scris Karolina Sol pe Instagram. La scurt timp după ce i-a citit comentariul, jurata de la “Vocea României” i-a spus: “@karolina_sol, vă doresc sănătate și putere ❤️”.

Karolina Sol i-a răspuns imediat cântăreței: “@irinarimes, mulțumesc mult, îți doresc înzecit!!!❤️”.

În vârstă de 28 de ani, Irina Rimes are o relație foarte apropiată cu familia sa. De altfel, mama și fratele său au vizitat-o în cele patru zile petrecute în spitalul din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.