IRINA RIMES A VORBIT DESPRE DIAGNOSTICUL CRUNT PUS DE MEDICI! CORPUL VEDETEI PRO TV A CEDAT

Irina Rimes a fost externată, după ce a fost supusă unei operații delicate chiar în ultima zi a lui 2019, și, la scurt timp după ce a ajuns acasă, ea a vorbit despre diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii. Vedeta de la Pro TV a făcut mărturii sfâșietoare despre tot ce a pățit de când a ajuns la spital, dar și despre retrospectiva anului trecut.

Irina Rimes a fost copleșită de numărul mare de masaje primite atât public, dar și în privat după ce a vorbit despre cele patru zile de spitalizare la Elias, în București. Provocată de mai mulți internauți să dezvăluie diagnosticul pe care medicii i l-au pus, mai ales că mesajul ei după externare a fost însoțit de o imagine în care apar organele sexuale interne ale femeii, ea a răspuns tranșant că nu își dorește să facă nimic public.

“Nu doresc să dezvălui istoricul problemelor mele de sănătate, mai ales că sunt de natură ginecologică. Unele lucruri trebuie să rămână private”, a scris talentata cântăreață într-un comentariu la postarea ei de pe Instagram, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Inna, Delia și Lino Golden sunt doar câteva dintre celebritățile care i-au lăsat gânduri pozitive la mesajul cutremurător postat seara trecută.

“Sănătate multă! Și am fost operată de endometrioză tot de dr Filipescu, un doctor extraordinar”, “Sănătate și multe binecuvântări! Dumnezeu are grijă de oamenii minunați! ?❤”, “Însănătoşire grabnică dulcinee, mereu să fii cu zâmbetul pe buze, mereu razele de soare să îți călăuzească paşii în viață. iar acel dram de noroc să te însoțească pretutindeni (Îmi cer scuze dacă am îndrăznit să fiu obraznic pentru faptul că am scris «dulcinee», însă, aşa am simțit să aştern pe această pagină virtuală şi aşa eşti «Tu», de fapt ?). Cu respect din Israel, Sorin ????” sunt doar trei dintre comentariile lăsate de fani la postarea juratei de la “Vocea României”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.