Iranul se răzbună! Contraatac împotriva SUA! Unde au lovit

Iranul se răzbună! Contraatac împotriva SUA! Au folosit hackeri iranieni. Atac cibernetic împotriva unei agenții federale a Americii. Situație fără precedent. Urmează un al treilea război mondial?

Un grup care se prezintă drept „hackeri iranieni” a comis un atac cibernetic sâmbătă împotriva site-ului internet al unei agenţii federale americane mai puţin cunoscute, publicând mesaje în care promit să răzbune moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis vineri într-un raid ordonat de Donald Trump, potrivit AFP.

Pagina de deschidere a site-ului Programului federal al bibliotecilor depozitare a fost înlocuită printr-o pagină care proclama „Hackeri iranieni!”, sub care erau vizibile fotografii ale ghidului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei şi drapelului iranian, potrivit Agerpres.

„Martiriul a fost recompensa (lui Soleimani) pentru anii de eforturi implacabile”, spune legenda unui desen arătându-l pe preşedintele american Donald Trump lovit de un pumn venit din Iran, înconjurat de rachete în zbor.

Pe criminali îi așteaptă o răzbunare teribilă
„Cu plecarea sa şi datorită puterii lui Allah, opera sa şi calea pe care a trasat-o nu vor înceta şi o răzbunare teribilă îi aşteaptă pe aceşti criminali care şi-au pătat mâinile murdare de sângele său şi de sângele altor martiri”, continuă mesajul.

„Aceasta nu este decât o mică parte din capacitatea cibernetică a Iranului!”, proclamă o altă legendă scrisă cu litere albe pe un fond negru.

Eliminarea lui Soleimani vineri în Irak într-un atac cu dronă a suscitat furia Teheranului care a cerut răzbunare pentru moartea acestei figuri-cheie a influenţei iraniene în Orientul Mijlociu.

SUA va ataca Iran
Donald Trump a afirmat că Soleimani pregătea un atact „iminent” împotriva personalului american din Bagdad.

UA au ales 52 de obiective în Iran şi le vor lovi „foarte rapid şi foarte dur” dacă Republica Islamică atacă personalul sau situri americane, a avertizat sâmbătă preşedintele Donald Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.