ÎPS Teodosie l-a făcut praf pe Iohannis înainte de Paşte! Acuzații fără precedent la adresa președintelui


Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a răbufnit la adresa șefului statului după declarațiile făcute de acesta. Este vorba despre precizările lui Klaus Iohannis, potrivit cărora „după sărbători vom avea înmormântări”.

Arhiepiscopul a atras atenția că declarațiile lui Klaus Iohannis sunt „un soi de blestem”, iar credincioșii nu se așteaptă la așa ceva, mai ales din „vârful țării”.

„E ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmații. De la vârful țării s-a spus așa ceva. Noi, de acolo, așteptăm ocrotire.”, a spus arhiepiscopul Teodosie, la Romania Tv.

În opinia acestuia, prin aceste declarații dure, creștii se vor simți părăsiți.

„Creștinii se simt neglijați și părăsiți. A mai fost o pandemie în secolul XIX, iar la o săptămână de la Înviere nu a mai fost niciun mort. Toți regii României (n.r. etnici germani) au simțit ortodox. Ei au luptat să nu jignească ortodoxia”, a mai spus acesta

Marcel Vela, om credincios
ÎPS Teodosie a spus câteva cuvinte și despre ministrul de Interne, Marcel Vela, care, în opnia lui, este „un om de credință”.

„Domnul Vela e un om de credință. Creștinii așa văd, ca pe un atac. A încetat ciuma când s-au scos moaștele Sfântului Dimitrie. Jandarmii ne-au cerut: veniți și ne aduceți lumină și paște.

Acea afirmație, ”după sărbători vom avea înmormântări”, e ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmații. De la vârful țării s-a spus așa ceva. Noi, de acolo, așteptăm ocrotire.

Domnul ministru nu a făcut de capul lui acel protocol, a vorbit cu premierul și cu președintele. Noi nu ne-am gândit decât la ordine, nu la dezordine. Creștinii care vor Sfânta Lumină știu de ordine. ”, a adăugat ÎPS Teodosie.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Sunt disperat, nu am incasat nmk de sarbatorile astea, paguba e imensa

Lasa un comentariu