Ipoteză venită din SUA | Atacul de la Charlie Hebdo, pus la cale de americani și serviciile secrete din Israel

teroristi-3-465x390

Politicianul american Jack Lindblad, care candideaza la Senatul SUA din partea Partidului Verde din LA County, are o teorie inedita cu privire la atacul terorist din redactia revistei franceze de satira Charlie Hebdo.

Lindblad este de parere ca atacul a fost opera Statelor Unite si a serviciului israelian Mossad, pentru a-l mentine la putere pe actualul premier israelian, Bejamin Netanyahu.

Linblad sustine ca actiunile fratilor Kouachi si ale celuilalt atacator, Amedy Coulibaby, care au ucis 17 persoane intr-o serie de atacuri in Paris, nu sunt rezultatul credintelor lor religioase extreme, ci executate la ordinele SUA si Mossadului, scrie Belfast Telegraph.

In teoria lui Linblad, atacurile de la Paris au fost orchestrate pentru ca Europa sa ramana “sub degetul lui Netanyahu” si pentru ca acesta sa se mentina la putere in Israel.

Mai mult, masina cu care fratii Kouachi au fugit de la sediul Charlie Hebdo dupa crime fusese lasata in mod deliberat la fata locului de un agent Mossad. Unul din teroristi si-a lasat pasaportul la fata locului “intentionat…intocmai ca la atentatele de la 11 septembrie”. Toate acestea arata, in opinia politicianului, ca este un atac comis “sub steag fals”, intentionat pentru a pune pe o pista gresita anchetatorii.

Citiți și:  Conserva GRU, prezidențiabilul AUR!

Nu este pentru prima data cand Lindblad emite teorii controversate cu privire la sustinerea terorismului de catre Guvernul SUA sau abuzarea drepturilor la intimitate ale americanilor pentru a inabusi criticii.

Nu este pentru prima data nici cand sunt emise teorii ale conspiratiei cu privire la atacurile din Paris. La o zi dupa ce 50 de lideri ai lumii au participat la Marsul Solidaritatii de la Paris, impotriva terorismului, presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a dat vina pe Occident pentru atacuri.

 ”Vinovatii sunt clari: cetatenii francezi au comis acest masacru si musulmanii au fost invinovatiti”, a spus acesta.

Franta a fost zguduita la inceputul anului de un val de atentate. Cei trei atacatori care au terorizat Parisul au fost ucisi la cateva zile dupa ce au atacat redactia revistei Charlie Hebdo.

Citiți și:  Spionul care a îngenuncheat România

Said si Cherif Kouachi au ucis 12 persoane in atacul terorist din Paris si au murit intr-o confruntare cu politia la Dammartin-en-Goele.

Un alt atacator, Amedy Coulibaly, a ucis o politista si patru evrei intr-un atentat intr-un magazin. Amedy Coulibaly a fost ucis in operatiunea politiei franceze de eliberare a ostaticilor din Paris.

Cei trei sustineau ca au actionat in numele Al Qaida si Statului Islamic. – Sursa: Ziare.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Nu e ipoteza, e chiar REALITATE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *