Ipoteză TERIFIANTA a procurorilor din Buzău: Apartamentul în care a fost găsită tânăra CARBONIZATA a fost incendiat cu BENZINA


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au preluat cercetările în cazul tinerei găsite carbonizată sâmbătă dimineaţă în apartamentul său din municipiu. Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, ancheta a fost preluată de procurori deoarece există suspiciuni asupra modului în care tânăra a murit, potrivit news.ro.

Până acum au fost audiate mai multe persoane: vecini, prieteni, apropiaţi ai fetei, însă nu a fost făcută nicio reţinere. Există însă suspiciunea că apartamentul ar fi fost incendiat, probabil cu benzină.

Trupul tinerei a fost găsit carbonizat sâmbătă dimineaţă, de către pompierii buzoieni chemaţi de vecini să stingă incendiul care cuprinsese un apartament situat la etajul 9 al unui bloc din oraş. Iniţial, pompierii nu au avut informaţii că în apartament e o victimă, găsind cadavrul la cercetarea amănunţită efectuată ulterior.

Vecinii tinerei spun că aceasta obişnuia să dea petreceri, iar în noaptea vineri spre sâmbătă mai multe persoane s-ar fi aflat în casa fetei.
Tânăra locuia singură în apartamentul ce îi fusese cumpărat de mama sa care este plecată la muncă în străinătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.