IPOTEZA SOCANTA legata de moartea lui CEAUSESCU: ILIESCU l-a omorat la ordinul RUSILOR. Executia a fost TRUCATA – Detalii halucinante

Nicolae Ceausescu a decis marginalizarea lui Iliescu – considerat până atunci un adevarat fiu adoptiv al cuplului dictatorial. Asupra lui Ion Iliescu plana suspiciunea ca ar lucra pentru serviciile secrete sovietice.

Nu este foarte clar daca referirea lui Iliescu la „tot ce s-a intamplat” priveste si traiectoria de nomenclaturist al PCR aigurata chiar de catre familia Ceausescu, pe care a decis sa o ucida, in urma cu 20 de ani, in baza unui „decret” ilegal.

In decembrie 1989, afirmand ca „Ceausescu a intinat numele Partidului Comunist Roman si idealurile celor care si-au dat viata pentru cauza socialismului in aceasta tara”, Ion Iliescu avea sa-si ucida tatal spiritual la ordinele lui Silviu Brucan, agentul sovietic care a coordonat „revolutia” KGB-GRU din Romania.

VEZI SI: E oficial: Iliescu nu vine la înmormântarea regelui Mihai. Îi e frică să nu se ia!

Filosoful anticomunist Petre Tutea afirma ca Iliescu a fost omul lui Gorbaciov si al rusilor.

Revista TIME, in articolul ”Fosilele comunismului Europei de Est” din 28 aprilie 1986, titra privitor la Romania, „Gorbaciov pare sa aiba deja un protejat in asteptare. Acesta ar fi Ion Iliescu, de 56 de ani, despre care exista rapoarte ca a studiat cu liderul sovietic la Moscova”.

Citeste mai mult la:cultural.bzi.ro

VEZI SI: Medicul lui Ceausescu, dezvaluiri cumplite. Iata de ce boala teribila suferea fostul presedinte

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *