“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

IPOTEZA SOCANTA de ULTIMA ORA: Mână criminală în cazul tragediei cu 9 morţi din Neamţ?

microbbuz

Poliţia din Neamţ ia în calcul ipoteza unei mâini criminale în cazul tragediei cu 9 morţi din Neamţ. Un articol din presa locală arată, de asemenea, că este foarte posibil ca această variantă cutremurătoare să fie plauzibilă.

Într-un articol despre accidentul de la Viişoara, publicat de presa locală, un comentariu atrage atenţia asupra variantei privind o mână criminală. Potrivit comentariului, cineva ar fi deşurubat prezoanele microbuzului în care au murit 9 oameni.

“Astea sunt glumite specifice prin Alba si zonele de acolo. Ai deranjat pe cineva, i-ai ocupat locul de parcare care crede ca e a lui, îti desface prezoanele la roata. Stiu 2 cazuri cand am avut treaba prin zona. Cuiva i-a distrus o janta de aluminiu, la un alt coleg fiind masina mica a desfacut pe fata, i-a plecat roata dar fiind pe stanga fata a ramas pe drum cu disc frana distrus. Va rog să verificaţi camerele pe unde au oprit. Nu e nimeni prost sa nu stranga prezoanele la roata si sa plece. Repet, e o razbunare care se practica in zona. Verificaţi asta, va rog. A fost mâna criminală”, dezvăluie comentariul din articolul de pe tvneamt.ro.

VEZI SI: DOLIU MONDIAL – LUMEA ROCK-ului este devastata! A mai disparut o stea…

Într-o intervenţie la Antena 3, comisarul-şef Adrian Călin din cadrul Serviciului Rutier Neamț a transmis că nu poate face comentarii privind această ipoteză, pentru că este o anchetă în curs. El a confirmat în schimb că roata nu a explodat şi că există indicii cu privire la ruperea prezoanelor. Bizar este şi faptul că, în timpul operaţiunii de salvare, roata a fost luată de pasagerul unui alt microbuz şi dată ulterior anchetatorilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.