Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Ipoteza SOC în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. A fost CRIMA? CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII ÎN MÂNA LUI CIOBANU

ipoteza soc in cazul mortii lui razvan ciobanu dezvaluirile avocatei si prietenei designerului 592629

Ipoteză şoc în dosarul morţii lui Răvan Ciobanu.

Ipoteza unei crime nu a fost exlusă din cazul de moarte suspectă deschis de poliţie.

Laura Vicol susţine că Răzvan Ciobanu nu s-ar mai fi dorgat de foarte mult timp, iar informaţiile privind prezenţa în sânge a unor substanţe interzise ridică semne de întrebare.

Mai mult, ea susţine că la această oră nu există un raport de toxicologie.

„Este o anchetă amplă, se caută orice detaliu care ar putea duce la lămurirea acesteis situații. Cine spune că are informații din anchetă, minte.Nu există raportul de toxicologie”, a declarat Laura Vicol.

Un prieten al lui Răzvan Ciobanu care nu a dorit să își decline identitatea dezvăluit o informație extrem de interesantă. În mâna lui Răzvan Ciobanu, după accident, ar fi fost descoperită… o țigară. Și, spune acesta, nu poate înțelege cum de respectiva țigară nu a căzut din mâna lui Răzvan Ciobanu în urma impactului teribil. „Cum este posibil ca el să fie cu ţigara în mână dacă el a fost ricoşat din maşină?”, și-a manifestat bărbatul nedumerirea în timpul emisiunii Agenția Vip de la Antena Stars.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.