IPOTEZA-SOC A UNUI SOCIOLOG DE TOP: IOHANNIS ARE PROBLEME PSIHICE

Reputatul sociolog Alin Teodorescu, unul dintre cei mai vechi actori în domeniul său de pe piață, fost consilier al mai multor lideri politici de prim rang, lansează pe piață o ipoteză stupefiantă, sugerînd că președintele Klaus Iohannis ar putea avea oarece probleme psihice. O ipoteză care se adaugă suspiciunii de autism care s-a vehiculat în ultimul an prin mediile de socializare virtuală.

Întrebat, astfel, într-un interviu din EVZ, dacă Iohannis chiar e președintele care tace și face, Teodorescu îi pune, brutal, o etichetă nemiloasă: ”Ludwig al ll-lea al Bavariei”.

”Principe fără legătură cu lumea reală, este principe, domnește, nu conduce, nu are legătură cu România, reprezintă interesele unei supra- minorități a capitalului trans-național şi a fost votat pentru că lumea nu l-a vrut pe Victor Ponta. Ca preşedinte nu mai are nici măcar rolul pe care-l avea Iliescu în al doilea mandat de președinție, când a fost interfața cu străinătatea. Interfața noastră cu străintate sunt acum Ministerul Justiției, DNA, mass- media… ” afirmă Teodorescu.

Reamintim că Ludwig al Bavariei, rămas în istorie drept ”Regele-nebun”, a fost un monarh german din secolul 19, cu o apetență ieșită din comun pentru lux – a cheltuit sume imense pentru castele de vis -, dar și cu o comportare care a stîrnit tot mai multe dubii vizavi de sănătatea sa mintală, pînă cînd a fost declarat iresponsabil de către o comisie medicală și a suferit o moarte violentă, prin înec, în condiții rămase pînă azi învăluite în mister. În lumea politică modernă, o comparație cu Ludwig al ll-lea este una dintre cele mai mari ofense, lucru pe care Alin Teodorescu îl știe, cu siguranță, foarte bine, ceea ce face cu atît mai ciudat demersul său. (sursa: inpolitics.ro)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

11 comentarii

 1. Nea Aline, bine spus Actor, nu stiu daca' s,i Sociolog! La'sat,i mai ra'uta'cios.ilor Ba'iatul in pace ! Majestatea sa Herr Johanis, dupa' ce ca' e plecat mai mereu de la Controceni, deci face economie cu un bec stins la Palat, mai este si luat peste chis,or ! Nu-i ba'ga Domle in seama' pe Teodorovici a's.tia , tu continua't,i ca'la'toriia in jurul Galaxiei si a Universului ca' oricum pana sa te mai intorci, (Daca' o sa' te mai intorci?) s-a consumat de mult si mandatul ! Dar nu-i nimic i^-ti mai trimitem noi unul, prin pos,ta' ! chiar si electronica' !

 2. Sociologul Alin Teodorescu nu are calificare pentru psihodiagnoza. Este asadar in impostura.

  • Ca sa-l "citesti" pe Iohannis nu ai nevoie de studii aprofundate in psihiatrie/psihologie. Ajunge sa te uiti atent ce si cum face.

   • Este clar ca are manifestari de handicapat, pacat ca romanii trebuie sa suporte asemenea elefant autist dar si turist care-si plimba pe madam fasola in intreaga lume pe banii nostri. Duca-se pe pustii!

 3. Consider ca Alin Teodorescu are perfecta dreptate ,

  Daca nu declasati ALEGERI anticipate romania va dispare !

  • Father Nicky

   Romania a putea sa dispara, dar nu pentru ca "sciologul" Alin Teodorescu se comporta si vorbeste "ca vulpea la struguri", ci pentru ca, din pacate, poporul roman se comporta si vorbeste ca o populatie de primitivi fara constiinta!

   • Mother Gheorghe

    Si domnia ta nu faci parte din poporul roman sau cumva esti chinez sau vietnamez ? Father Nicky draga, lasa cliseul asta de care se folosesc unii din lipsa de idei originale , ptr. ca te insulti singur spunand asa ceva . Uite eu nu ma consider ca fac parte din populatia de primitivi chiar daca nu l-am votat pe iohannis si nu sunt asa de suparat ca sa-i fac idioti pe cei care l-au votat dum presupun ca ai facut !

 4. PASCALAU STANA

  Cred ca este primul Presedinte pe care nu-l intereseaza daca va mai fi reales, sau cat va ramane presedinte; consider ca face numai ce este bine pentru tara in momentul de fata, iar tot ceea ce se scrie urat despre el este pura rautate, vor sa-l scoata din ,,tatani", dar nu vor reusi.,, CAINII LATRA, CALUL PASTE" !

  • "Calul paste">, In timp ce Europa occidentala trateaza Romania ca pe o tara de mana a doua. Daca mai paste muult asa calul asta, s-ar putea sa nu mai aiba teren sau paduri, ca de…i-a placut de austieci, i-a preferat.Se mai declara roman. Vai de tara care isi pune presedinte cetateni de alta nationalitate, care din anumite interese mai poarta si "ochelari de cal" Mai zicea in campanie ca are viziune. Vrea un plan de tara… Ha ha ha Vai da calul lui!

 5. alexandrescu catalin

  Romania numai pe timpul regatului s a impus in data marilor puteri. Sunt prea putini care vor regat.Una, a doua Romania tot timpul a depins de conjuncturav,întîi cu nemtii apoi cu rusi.. Uniunea Europeans presupune toate datele despre Romania si noi despre altitii. Noi niciodata nu suntem multumiti.Se poate schimba Romania in cîteva zile?Craciun Fericit.Sânâtate

 6. Alin Teodorescu, sa își faca si el un control la cap. Nu credeam ca citesc ceva mai aberant.Alin Teodorescu e pur Psd-ist. Asa de Psd-ist ca isi da si el cu părerea lui proastă. Dar cine l-a intrebat pe el?? Sunteți groaznic de penibili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *