Ipoteza cutremuratoare. Kovesi este fiica lui Soros. Asemanarile sunt izbitoare. Fake News sau nu? Voi ce credeti?

Unul dintre cele mai ascunse secrete ale masonilor maghiari este pe cale sa devina public. Surse de incredere bine intentionare au dezvaluit cel mai mare secret a miliardarului maghiaro-american George Soros. Mesaje codificate ale acestuia care au ajuns din greseala in mainile unor cetateni onesti care le-au facut publice. Se pare ca fiica preferata a lui Soros ar putea fi Codruta Kovesi, pusa in fruntea statului pentru a-l putea ajuta pe miliardar sa puna mana pe bogatiile Romaniei. Planul secret este ca unul cate unul, marii patrioti care i-au stat in cale, Dragnea, Udrea, Mazare, Sova, Hrebenciuc, Giovani Becali si multi altii sa fie inlaturati si aruncati in inchisoare.

Ancheta unor patrioti impartiali din PSD a descoperit o copie veche a certificatului de nastere a Laurei Codruta Kovesi ce contine niste semne ciudate de origine necunoscuta, o dovada incontestabila ca ceva nu este in ordine cu aceasta femeie. De altfel s-ar parea ca al doilea prenume “Codruta” a fost adaugat tocmai peste portiunea de unde s-a sters din certificat cuvantul “Soros”.

Si asemanarile fizice sunt uimitoare. Sutele de experti in tehnica faciala care au analizat fetele lui Soros si Kovesi au ajuns la aceeasi concluzie, Figurile celor 2 contin exact aceleasi elemente faciale si chiar in acelasi numar! toti au dedus clar ca cei doi, Soros si Kovesi se potrivesc genetic in proportie de peste 99.5%.

In zilele urmatoare Soros isi va activa haitele de corporatisti, platiti cu bani grei, ce stau acum ascunsi in vizuinile lor calduroase din Pipera si asteapta un semnal de atac asupra ultimei redute ce sta calea diabolicului plan si anume partidul romanilor cinstiti, PSD si curajosul sau guvern condus de domnul Liviu Dragnea.

Dezvaluirile unor vamesi au semnalat ca patru camioane mari cu bani venind din Ungaria au ajuns deja in Bucuresti iar corporatistii corupti ce stau toata ziua si plimba mausii aiurea in toate directiile au format deja listele obligatorii de prezenta la proteste. Urmeaza dezvaluiri incredibile despre viata de lux secreta a corporatistilor din Bucuresti. Sursa: Socialistul.com

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *