Ipoteză bombă: Principesa Margareta, candidata PSD la preşedinţie. Anunţul făcut de o jurnalistă

Principesa Margareta ar putea candida la preşedinţie! Această afirmaţie a fost făcută de Marilena Rotaru, o cunoscută jurnalistă de televiziune, apropiată a Regelui Mihai.

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook Marilena Rotaru, a precizat: „Pe surse: În schimbul legii instituționalizării, Principesa Margareta va candida la președinție din partea PSD.Trădare până la capăt!”!

Reacţiile oamenilor care o urmăresc pe Facebook pe jurnalistă sunt numeroase:

„Se răsuceşte Majestatea Sa Regele Mihai I al României în mormânt. I-au spălat creierul Principesei Margareta. Trăiască Principele Nicolae al României. El este urmaşul la tron!”

„Se vorbea de mult că singura salvare a PSD-ului ar fi Principesa. Apoi funeraliile regale impecabile, alungarea Principelui Nicolae, te duc cu gândul. Doamne fereşte!”

VEZI SI: DECIZIE FARA PRECEDENT: Se schimbă LEGEA INVATAMANTULUI românesc: Câte clase vor deveni obligatorii

„Cum în România nimic nu este imposibil este posibil ca această strategie demonică a PSD de pentru a discredita definitiv casa regală. Desigur, nu cred că Principesa Margareta ar da curs unei astfel de penibile propuneri”, citeaza realitatea.net

„În ceea ce privește eventuala candidatură, aceasta este o prostie, nici PSD şi nici Principesa Margareta nu ar avea decât de pierdut, căci o asemenea candidatură este perdantă din start. Sondajele o vor confirma”.

“Acum, puteţi să credeti orice pentru că e posibil chiar şi imposibilul!”

Sursa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *