Ipoteză bombă: Principesa Margareta, candidata PSD la preşedinţie. Anunţul făcut de o jurnalistă

Principesa Margareta ar putea candida la preşedinţie! Această afirmaţie a fost făcută de Marilena Rotaru, o cunoscută jurnalistă de televiziune, apropiată a Regelui Mihai.

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook Marilena Rotaru, a precizat: „Pe surse: În schimbul legii instituționalizării, Principesa Margareta va candida la președinție din partea PSD.Trădare până la capăt!”!

Reacţiile oamenilor care o urmăresc pe Facebook pe jurnalistă sunt numeroase:

„Se răsuceşte Majestatea Sa Regele Mihai I al României în mormânt. I-au spălat creierul Principesei Margareta. Trăiască Principele Nicolae al României. El este urmaşul la tron!”

„Se vorbea de mult că singura salvare a PSD-ului ar fi Principesa. Apoi funeraliile regale impecabile, alungarea Principelui Nicolae, te duc cu gândul. Doamne fereşte!”

VEZI SI: DECIZIE FARA PRECEDENT: Se schimbă LEGEA INVATAMANTULUI românesc: Câte clase vor deveni obligatorii

„Cum în România nimic nu este imposibil este posibil ca această strategie demonică a PSD de pentru a discredita definitiv casa regală. Desigur, nu cred că Principesa Margareta ar da curs unei astfel de penibile propuneri”, citeaza realitatea.net

„În ceea ce privește eventuala candidatură, aceasta este o prostie, nici PSD şi nici Principesa Margareta nu ar avea decât de pierdut, căci o asemenea candidatură este perdantă din start. Sondajele o vor confirma”.

“Acum, puteţi să credeti orice pentru că e posibil chiar şi imposibilul!”

Sursa

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *