Ipoteza BOMBA. MOTIVUL pentru care Dancila NU o poate demite pe Carmen Dan

Dupa uciderea politistului Cristian Amariei, sindicalistii au cerut debarcarea ministrului de interne, Carmen Dan.

Conform publicatiei National, problema Vioricai Dancila nu este demiterea lui Carmen Dan ci gasirea unei persoane potrivite pentru inlocuirea acesteia.

„Viorică Dăncilă o poate demite în orice clipă pe Carmen Dan, decizia în acest sens fiind oricum deja luată cu mult timp înainte. Numai că marea problemă a premierului nu este „ejectarea” fostei secretare de școală generală de provincie de la vârful MAI, ci pe mâinile cui va lasă internele pe urmă! Mai ales că toate taberele politice rivale și-au declarat deja „hegemonia” la conducerea MAI! Astfel că este foarte posibil că Dăncilă să mai lase ceva vreme în cârlig „momeala” de la vârful MAI, că să aibă astfel o monedă de schimb pe care să le-o poată promite hulpavilor lideri pesediști și nu numai”, precizează sursa citată.

De altfel, la fel a procedat premierul Dăncilă și în cazul lui Darius Vâlcov, fostul consilier onorific pe probleme economice și omul de încredere al lui Liviu Dragnea.

Amintim că Viorica Dăncilă l-a numit mai întâi pe Remus Borza în funcție, iar apoi, după câteva zile, Darius Vâlcov, cunoscut drept „eminența cenușie” a Guvernului în „era Dragnea”, a fost forțat să-și prezinte demisia din Executiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *