Ipostază inedită! Cum au fost surprinși Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda! FOTO

Lia Olguta Vasilescu a apărut într-o ipostază inedită. Aceasta s-a aflat într-un loc în care foarte puțini s-ar fi așteptat să o găsească.

În plin scandal legat de refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a accepta numirea ei în funcţia de ministru al Dezvoltării, găseşte totuşi motive de bucurie. Lia Olguţa Vasilescu a ales să-şi petreacă ziua de duminică pe stadion. Ea a urmărit meciul de fotbal disputat între CSU Craiova şi CFR Cluj. CSU Craiova a câştigat detaşat meciul din etapa a 23-a cu CFR Cluj, scor 2-0, şi a întrecut-o pe FCSB în clasament, urcând pe doi.

Olguţa Vasilescu a fost primar al Craiovei iar în campania din 2012 a apărut purtând tricoul echipei Universitatea Craiova.

La meciul disputat între CSU Craiova şi CFR Cluj, alături de fostul ministru al Muncii s-a aflat şi viitorul său soţ, Claudiu Manda. Cei doi au anunţat în ianuarie vestea că se vor căsători şi tot atunci au spus că în februarie vor face cununia civilă, iar în martie, cel mai probabil, pe cea religioasă.

În acest moment, Vasilescu se află într-un război deschis cu preşedintele Klaus Iohannis după ce acesta a respins pentru a treia oară numirea sa la Ministerul Dezvoltării. Șeful statului a motivat că nu are pregătirea necesară şi a solicitat o altă propunere pentru vicepremier şi Dezvoltare. Premierul Viorica Dancila a susţinut că şeful statului are drept obiectiv blocarea activităţii Guvernului. Prim-ministrul a spus că va exista o şedintă la nivelul Coaliţiei PSD-ALDE în care se va stabili calea de urmat. De altfel, Lia Olguţa Vasilescu a spus că îi va face lui Klaus Iohannis plângere penală ca urmare a refuzului de a nu accepta numirea sa în funcţia de ministru al Dezvoltării.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *