IPOCRIZIE FĂRĂ LIMITE! „Căsuța părintească” a bugetarului Marian Oprișan: un cartier de șapte vile, din pensia lu’ a’ bătrână! VIDEO cu Bârlogul lui Oprișan

Cu o ipocrizie nemaipomenita si o inocenta jucata fara pic de talent actoricesc, baronul vrancean, Marian Oprisan, isi intreba zielele trecute colegii de clan social-democrat: ”Unde sunt hotiii din PSD?”

Daca pana acum opinia publica a fost cutremurata doar la vederea gardului imens ce inconjoara ”casuta in care salasuieste batrana lui mamica”, primele imagini cu intreaga gospodarie care se intinde pe j´ de hectare ar trebui sa dea adevarata dimensiune a jafului celui care se recomanda ”servitorul poporului”.

Domeniul este alcatuit din sapte vile-blocuri legate intre ele, mari cat Casa Poporului inmultita cu trei si nu apare in declaratia cinstitului ”Portofel”, fiind trecuta pe numele mamei sale, ajunsa multimilionara dupa ce a fost o viata intreaga paznic la o fabrica din Focsani.

Anchetat inainte de 1989 pentru furturi de portofele din buzunare si de motociclete Mobra de unde se nimerea, Oprisan, acest Marean cu intelectul mai subtire decat cel al colegului Vanghele, a ajuns dupa intrarea in FSN, taticul PSD-ului, regele-vampir care a supt tot sangele judetului Vrancea.

Intrebat de unde are un bugetar ca el atata avere, Oprisan raspunde senin, cu dezinvoltura godacului : ”de la mama”. Logica de fier care-l caracterizeaza este insa dovedita abia dupa ce explica de unde are atata bogatie cea care l-a crescut : ”de la mine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.