IPOCRIZIE FĂRĂ LIMITE! „Căsuța părintească” a bugetarului Marian Oprișan: un cartier de șapte vile, din pensia lu’ a’ bătrână! VIDEO cu Bârlogul lui Oprișan

Cu o ipocrizie nemaipomenita si o inocenta jucata fara pic de talent actoricesc, baronul vrancean, Marian Oprisan, isi intreba zielele trecute colegii de clan social-democrat: ”Unde sunt hotiii din PSD?”

Daca pana acum opinia publica a fost cutremurata doar la vederea gardului imens ce inconjoara ”casuta in care salasuieste batrana lui mamica”, primele imagini cu intreaga gospodarie care se intinde pe j´ de hectare ar trebui sa dea adevarata dimensiune a jafului celui care se recomanda ”servitorul poporului”.

Domeniul este alcatuit din sapte vile-blocuri legate intre ele, mari cat Casa Poporului inmultita cu trei si nu apare in declaratia cinstitului ”Portofel”, fiind trecuta pe numele mamei sale, ajunsa multimilionara dupa ce a fost o viata intreaga paznic la o fabrica din Focsani.

Citiți și:  Uf, biata proastă, stă pe ciuci și se cacă-n glastră!

Anchetat inainte de 1989 pentru furturi de portofele din buzunare si de motociclete Mobra de unde se nimerea, Oprisan, acest Marean cu intelectul mai subtire decat cel al colegului Vanghele, a ajuns dupa intrarea in FSN, taticul PSD-ului, regele-vampir care a supt tot sangele judetului Vrancea.

Intrebat de unde are un bugetar ca el atata avere, Oprisan raspunde senin, cu dezinvoltura godacului : ”de la mama”. Logica de fier care-l caracterizeaza este insa dovedita abia dupa ce explica de unde are atata bogatie cea care l-a crescut : ”de la mine”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

336 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile