IPOCRIZIE DUSĂ LA EXTREM: Florin Cîţu îi trage pe medici de urechi: „Sunt dezamăgit că nu s-au vaccinat mai mulţi”

Florin Cîţu a susţinut, sâmbătă, o videoconferință cu prefecții și cu reprezentanții DSP-urilor, în contextul pandemiei. Cu această ocazie, premierul a spus că s-ar fi aşteptat ca personalul medical să se vaccineze într-un procent mai ridicat.

De asemenea, premierul a cerut mărirea capacității secțiilor ATI la 2.000 de paturi.

Cîţu a vorbit despre puterea exemplului
„În acelaşi timp trebuie să spun că încă am problemă sau sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate şi ar trebui să vedem ce facem cu aceasta.

Este foarte important pentru că de aici puterea exemplului, în această perioadă, este foarte importantă”, a declarat Florin Cîţu sâmbătă, la o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Prim-ministrul a făcut un apel către tot personalul medical să înţeleagă importanţa detaşărilor în alte zone, unde este nevoie de îngrijirea bolnavilor cu COVID-19, subliniind că în această perioadă dificilă „toţi trebuie să facem un sacrificiu”.

Le-a cerut medicilor să accepte detaşarea
Florin Cîţu i-a rugat, praticic, pe medici să accepte detaşarea în alte părţi, acolo unde este criză de personal.

„Fac un apel la tot personalul medical. Ştiu că reprezintă un disconfort şi e o problemă să fiţi detaşaţi în această perioadă, să lucraţi în alte zone. Înţeleg că este un sacrificiu, dar nu o faceţi nici pentru mine, nici pentru ministrul Cseke, nici pentru domnul Arafat.

Asta este situaţia în acest moment şi avem nevoie de toată lumea să se mobilizeze, trecem printr-o situaţie dificilă şi este clar că trebuie să înţelegem cu toţii acest moment şi toţi trebuie să facem un sacrificiu. Vă înţeleg şi apreciez toate eforturile pe care le faceţi în această perioadă”, a mai declarat Cîţu.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Politician ja.ra si cur.a traseista care numai dupa bani si functie umbla.nu ai furat tu cat au muncit ei janghina de om ce esti tu si toti colegii tai de partid.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *