GENERALOPINII

Ipocritul Florin Bădiță, de la #rezist, Declarat Printre Cei Mai Influenți Tineri din Europa de Către Forbes

flb

Mai jos avem unul dintre cei mai influenți ipocriti din Europa, conform revistei Forbes.

Activenews:

Florin Bădiță spune că și-a început cariera de activist în 2006, când un proiect legislativ urma să interzică insultarea unor simboluri.

„Prima oară când m-am implicat activ a fost în 2006 când se dorea modificarea legii în așa fel încât să se interzică unele simboluri. Nu mai aveai voie să porți, de exemplu, o cruce întoarsă sau alte simboluri de genul, pentru că acestea puteau fi considerate ofensatoare pentru biserică. A fost primul moment în care mi s-a părut că mi se încalcă libertatea.

Bine că se poate implica atunci când n-are voie să poarte simboluri sataniste, dar când s-a dat legea antiromânească 217/2015 împotriva simbolurilor naționaliste, unde a fost Florin Bădiță, apărătorul libertății?

Probabil a fost prea ocupat să organizeze Ziua Fără Pantaloni.

a urma urmei este doar un alt ipocrit, adept al dublei măsuri.

Prin activitatea sa caută să slăbească spiritualitatea românească, să erodeze cultura și să defăimeze tot ceea ce înseamnă fibra națională.

Citeste mai mult pe Incorect Politic

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.