Cum își va petrece Ionuț, românul condamnat la moarte în Malaezia, ULTIMELE 24 de ore din viață

ionut-gologan

Mai sunt doar două luni până când tânărul condamnat la moarte în Malaezia va trebui să fie spânzurat. Deși autoritățile române susțin că acest lucru nu se va întâmpla, Ionuț Gologan este conștient și în același timp terifiat de ceea ce urmează. O publicatie nationala a dezvăluit ieri, în premieră, cum își va petrece românul ultimele 24 de ore din viață înainte să fie spânzurat!

Autoritățile din Malaezia i-au adus la cunoștință lui Ionuț Gologan faptul că în ultimele sale 24 de ore din viață va avea parte de un tratament diferit față de ceilalți condamnați. Cu o zi înainte de moarte, lui Ionuț Gologan i se va îndeplini toate condițiile materiale. Acesta va fi dus, conform protocolului pentru cei condamnați la moarte, într-o cameră special amenajată, cu toate condițiile materiale, impecabilă. Acolo românul va putea să își petreacă timpul cu cei dragi în toate cele 24 de ore rămase din viață, va putea să comande de măncare gratuit, orice poftește si mai ales, va putea să aleagă cu ce haine se va îmbrăca în ziua următoare, atunci când va fi spânzurat. Românul mai are dreptul în ultimele sale 24 de ore din viață să discute cu un preot sau cu un psiholog.

VEZI SI: Un tribunal a pronunţat astăzi una dintre cele mai dure sentinţe din lume: 700 de CONDAMNAŢI LA MOARTE şi 500 de CONDAMNAŢI LA ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ

Un apropiat al românului condamnat la moarte prin spânzurare în Malaezia a declarat că Ionuț Gologan este de-a dreptul îngrozit de ceea ce ar urma să se întâmple. Acesta încearcă să nu își piardă speranțele, însă îi este foarte greu să reziste în acele condiții greu de imaginat.

Protocolul închisorii din Malaezia prevede că în ultimele 24 de ore din viață, condamnaților să li se îndeplinească dorințele și poftele.

Timpul se scurge rapid în defavoarea românului condamnat la moarte. Chiar dacă autoritățile române au promis că acesta nu va fi executat, vorbele nu îl liniștesc nici pe Ionuț Gologan, nici pe prietenii și familia acestuia.
Condamnat încă din anul 2013, românul urmează să fie executat în luna august a acestui an. Regulile statului Malaezian sunt foarte stricte, iar șansele ca Ionuț să scape de pedeapsa cu moarte sunt minime.

CITESTE TOT ARTICOLUL AICI

6 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU