Ion Tiriac si Ilie Nastase AU RECUNOSCUT: „ne-am culcat impreuna”

Ilie Năstase s-a însurat de patru ori… Eu cred că am dormit în pat mai mult cu Ilie Năstase decât toate patru nevestele pe care le-a sau celelalte semi-neveste care sunt. Și asta e într-un fel… voi nu puteți să vă închipuiți despre ce e vorba.

Noi de eram la Roland Garros sau la Wimbledon și nouă ne dădea statul român sau Federația de tenis bani de buzunar se numeau. Doi dolari pe zi și ăia trebuia să-i justifici. Când am început să câștigăm, devenisem boieri mari, am început să câștigăm 50 de dolari pe săptămână, am câștigat Roland Garrosul la dublu, ne-a dat 100 de dolari, acum la Madrid eu dau 11 milioane de dolari premii pe săptămâna aia. Și atunci trebuia să te gândești ce faci.

Citiți și:  VIDEO / Poponari agresivi - luati pe sus de politie. Zeci de depravati arestati

Țin minte odată la Londra, plăteam o liră pe noapte cu breakfast. Zic: Măi Ilie, dacă noi dormim în parc, facem economie două lire, luăm două perechi de pantofi și trăim la București șase luni cu o pereche de pantofi pe care o vindem. Dar acelea erau vremurile. Cu Ilie au fost 20 de ani în care am stat mână în mână și sunt 50 de ani de când îl suport, domnul general, domnul senator, ar fi trist să se schimbe. Ilie este un mare personaj și în momentul ăsta, te duci cu el la Paris și îl cunoaște mai mult ca pe Nadal, a declarat Ion Țiriac, la Europa Fm.

Citiți și:  Pedofilii se transformă în „persoane atrase de minori”. YouTube, Twitter și Instagram le fac propagandă pentru că nu sunt „rasiști”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile