Ion Țiriac, dezvăluire INCENDIARA despre Ilie Năstase!

Omul de afaceri Ion Țiriac a făcut o dezvăluire incendiară despre prietenul său Ilie Năstase, din perioada în care cei doi se afla pe terenurile de tenis. Cei doi buni buni prieteni au petrecut multe momente interesante de-alungul carierei, dar unul dintre ele este prezentat cu mult umor de Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru revista Gentleman’s Car și în care spune că prietenul său îi este dator cu 10 franci.

Ion Țiriac, dezvăluire incendiară despre Ilie Năstase: ”L-am adus să-i arăt cum se fac copiii”
”Ilie întotdeauna a fost Ilie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu se poate schimba. În orice caz, îmi datorează 10 franci. El ştia că femeile sunt bune pentru două lucruri: să stea în bucătărie şi să aducă pe lume copii. La 19 ani a trebuit să-l iau de mână şi să-l duc să-i arăt cum se fac copiii. I-am dat 10 franci şi nu mi i-a dat nici până acum înapoi”, a dezvăluit Ion Țiriac una dintre poveștile cu Ilie Năstase.

Ion Țiriac este în acest moment cel mai bogat om care a jucat tenis la nivel profesionist. Conform unor statistici făcute la finalul anuilui 2018, averea magnatului român a crescut în ultima vreme până la aproximativ două miliarde de dolari. Pe locurile următoare în această ierarhie se află doi jucători aflați încă în activitate, elvețianul Roger Federer și americanca Serena Williams, ambii cu averi estimaste la aproximativ 180 de milioane de dolari.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *