“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

ION ILIESCU VA APAREA PE BANCNOTA DE 100 RON!

suta cu iliescu

Am trăit-o și pe-asta! Eroii –martiri nu mai sunt cei căzuți la Revoluție, ca să fim clari, ci noii penali anchetați sau condamnați. Suferința lor este nemărginită și drept compensare morală, primesc daune materiale constând în afaceri prospere, frumoase și promovări în Parlament și Guvern, plus injecția de imunizare valabilă 4 ani.

Fenomenul Colectiv nu a însemnat indiferență, lipsă de profesionalism și superficialitate din partea autorităților și a patronilor; nuu, oameni buni – acolo a fost mâna criminal a lui Iohannis, Cioloș, sau, de ce nu, chiar a lui Soros, ca să-l scoată pe bietul  Ponta de la guvernare. Cert e că a devenit martir și are o pagină cu susținători, intitulată chiar așa – Ponta – Eroul României! Morții și răniții de la Colectiv ar cam fi împotrivă, dar ce contează o mână de sataniști drogați pe lângă voința a jumătate din votanții de duminică?

Dacă n-ai ceva dosare penale, nu ești anchetat sau nu ai măcar o condamnare penală, cu sau fără închisoare cu sau fără executare, nu existi, nu ești capabil să te descurci, ești un fraier, un nimeni, incapabil să faci ceva pentru semenii tăi care se uită la pomana ta ca la soare și se hrănesc precum somalezii ajunși la sacul cu făină, zi de zi și noapte de noapte la Ghiță TV, unde sunt deprinse adânci învățăminte de viață și de comportament și se execută torsionări ale unor convingeri.

Mă bucur că Iliescu se bucură că partidul lui tinde iar spre 80%, ca-n 1990 și ceva. Eu abia aștept sa ne scoată din ghearele lui Soros ăla!!!! Si să ne scoată din UE si din NATO, dușmanii capitaliști, dușmanii de clasă, să redevenim ce-am fost, să alunge Dragnea și Ponta capitalul străin din România! Să trăim pe salarii românești și să ne facem vacanțele numai la Marea Neagră și  la Olănești! Asta înseamnă să fii adevărat patriot! Gata cu pomenile, ajutoarele și lucrările electorale, numai prin noi înșine ne vom izbăvi! Doar capitalul român trebuie favorizat (al lui Ghiţă in mod special )! De asemenea, aștept sa ducă lupta împotriva Justiției pana la capăt si sa desființeze DNA, dacă se poate, chiar cu buldozerele. Numai așa vom avea un parlament curat și un guvern cinstit, în slujba oamenilor. Amnistie penală, amnistie fiscală! Ah, daa, și, desigur, să reînființăm CAP-urile, fiindcă împreună suntem puternici!

Era să uit ce e mai important: ar fi extraordinar să se schimbe și bancnotele, fiindcă abia aștept sa-l văd pe Ion Iliescu pe hârtia de 100! (sursa: defecti.ro)

VEZI SI: PSD A TRAS TEAPA TUTUROR: Guvernul amana cu un an taierea taxelor. Masurile, cerute de Liviu Dragnea

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.