“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Descoperire sinistră! Ion Iliescu, pregătiri pentru cele veșnice

ion iliescu operat 1024x614 1

Ion Iliescu, primul preşedinte al României după Revoluţie, a împlinit, anul acesta, 91 de ani. Se pare că el are deja totul pregătit pentru momentul în care va înceta din viaţă. Ce au descoperit jurnaliştii?

Ion Iliescu şi-a pregătit deja mormântul!

Descoperire sinistră! Aici este mormântul lui Ion Iliescu
Fostul preşedinte al României a împlinit anul acesta, pe 3 martie, vârsta de 91 de ani. Se pare că Iliescu şi-a rânduit deja toate cele pentru momentul trecerii sale în nefiinţă.

Reporterii România TV au descoperit că Ion Iliescu are deja pregătit locul din cimitir unde va fi îngropat, pe monumentul funerar negru putând fi citite numele său şi al soţiei sale, trecute cu litere aurii.

Oamenii care au rude îngropate în acelaşi cimitir unde se va odihni şi fostul preşedinte al României sunt de părere că acesta “e un om modest dacă vine aici”.

Paznicul cimitirului spune că Iliescu a venit la acest mormânt, ultima oară, în urmă cu doi ani, la înmormântarea cumnatei sale, scrie romaniatv.net.

Dialog reporter – paznic cimitir

Reporter: A venit măcar să vadă locul?

Paznic: A venit la înmormântarea cumnatului său acum doi ani. A venit, da.

Reporter: Cumnatul lui a murit?

Paznic: Cumnata! Uite, unde-i ”neagra” aia de-acolo. Aia dublă!

Reporter: Asta de aici?

Paznic: Cealaltă! Nu aia, care-i cu scrisul!

Reporter: Aia de-acolo?

Paznic: Cea cu spatele, da!

Reporter: Și e scris numele lui acolo?

Paznic: Păi… dar e cu carton, nu se vede! Dar l-a luat vântul și am văzut noi! Adică s-a dezlipit ”scotch”-ul!

Ion Iliescu nu va fi îngropat în acelaşi cimitir cu foştii preşedinţi pe care i-a avut România. Mormântul lui Gheorghe Gheorghiu Dej este la cimitirul Bellu, în timp ce Nicolae Ceauşescu a fost îngropat la Ghencea-civil.

Ion şi Nina Iliescu s-au căsătorit la 21 de ani, însă nu au avut niciodată copii
Ion Iliescu şi soţia sa, Nina, s-au cunoscut pe când aveau numai 18 ani. Trei ani mai târziu, s-au căsătorit, cu toate că familiile lor s-au împotrivit. Din păcate, cei doi nu au putut avea copii.

“Am avut anii aceia de studenţie împreună, la Moscova, asta ne-a consolidat relaţia afectivă. După terminarea celui de-al doilea an de studenţie, pe 21 iulie 1951 ne-am căsătorit, fiind studenţi. A fost o nuntă foarte modestă.

Pe vremea aceea nu aveam bani şi nu ne puteam permite ce se întâmplă acum cu nunţile acestea. Am mers împreună cu familia, două mame şi două mătuşi şi ne-am căsătorit. (…)

Ne-am dorit (să avem copii – n.red.), dar nu a fost să fie… Soţia mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea… nu s-a mai putut”, declara Ion Iliescu într-un interviu acordat acum mai mulţi ani pentru Libertatea.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.