“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Ion Iliescu, la CNN, despre „za carapsan”: „It iz nat a rumenian fenomenan”. Cum se lupta Iliescu cu coruptia si cu limba engleza cand era presedinte – Video

Spre sfarsitul mandatului de presedinte, Ion Iliescu a acordat un interviu postului american CNN in care anunta ce a facut Romania in domeniul luptei anticoruptie. Acelasi discurs poate fi auzit si astazi, dupa 13 ani, din partea reprezentantilor PSD.

Relizatoarea CNN i-a atras atentia lui Iliescu ca „Romania are inca o mare problema cu coruptia”. „Este pe ultimul loc in UE si intre tarile candidate pentru aderarea la UE  in privinta luptei impotriva coruptiei. Ce trebuie facut?”, a intrebat jurnalista.

Iliescu s-a lansat intr-o lunga tirada in limba engleza, in care a sustinut ca fenomenul coruptiei nu este specific romanesc, acesta putand fi intalnit si in tari cu democratie avansata. „In conditiile noastre am facut o multime de pasi pentru consolidarea statului de drept”, declara Iliescu.


Teoriile lui Iliescu, conform carora exista coruptie si in statele din Vest, pot fi intalnit si astazi in discursurile unor reprezentanti ai PSD si ai ALDE. (Sursa: aktual24.ro)

VEZI SI: Declaraţie SCANDALOASA a lui Ion Iliescu despre proteste. „Iohannis a incitat strada şi a provocat această anarhie”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.