Ion Iliescu, la CNN, despre „za carapsan”: „It iz nat a rumenian fenomenan”. Cum se lupta Iliescu cu coruptia si cu limba engleza cand era presedinte – Video

Spre sfarsitul mandatului de presedinte, Ion Iliescu a acordat un interviu postului american CNN in care anunta ce a facut Romania in domeniul luptei anticoruptie. Acelasi discurs poate fi auzit si astazi, dupa 13 ani, din partea reprezentantilor PSD.

Relizatoarea CNN i-a atras atentia lui Iliescu ca „Romania are inca o mare problema cu coruptia”. „Este pe ultimul loc in UE si intre tarile candidate pentru aderarea la UE  in privinta luptei impotriva coruptiei. Ce trebuie facut?”, a intrebat jurnalista.

Iliescu s-a lansat intr-o lunga tirada in limba engleza, in care a sustinut ca fenomenul coruptiei nu este specific romanesc, acesta putand fi intalnit si in tari cu democratie avansata. „In conditiile noastre am facut o multime de pasi pentru consolidarea statului de drept”, declara Iliescu.


Teoriile lui Iliescu, conform carora exista coruptie si in statele din Vest, pot fi intalnit si astazi in discursurile unor reprezentanti ai PSD si ai ALDE. (Sursa: aktual24.ro)

VEZI SI: Declaraţie SCANDALOASA a lui Ion Iliescu despre proteste. „Iohannis a incitat strada şi a provocat această anarhie”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.