Ion Cristoiu s-a simțit rău după doza de rapel a vaccinului. Cum se simte acum

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, luni, 8 februarie, că se simte rău după doza de rapel a vaccinului anti-Covid-19. Acestuia i-a fost administrată zilele trecute a doua doză și acuză o stare nu foarte bună.

În ciuda acestui aspect deloc plăcut, ziaristul de 72 de ani nu dorește să creeze o campanie anti-vaccin. El solicită ca autoritățile să facă o serie de recomandări, în cazul în care apar efecte secundare, pentru ca oamenii să știe cum trebuie să acționeze.

Ion Cristoiu se simte rău după doza de rapel a vaccinului
Ion Cristoiu dezvăluie că a avut un weekend destul de complicat din punct de vedere al sănătății. Gazetarul spune că a dormit foarte puțin după rapel, iar duminică a fost ”mort de oboseală”.

Citiți și:  Ion Cristoiu: Ce se urmărește prin Diversiunea Antisemitism din România? Face parte și Maia Morgenstern din Diversiune? Nu vă jucați cu focul!

”Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că exist posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne.

Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune”, a spus Cristoiu la Antena 3.

Citiți și:  Diversiunea Antisemitism – pusă la cale încă din luna ianuarie?

Sursa: fanatik.ro

28 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU