Ion Cristoiu s-a simțit rău după doza de rapel a vaccinului. Cum se simte acum

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, luni, 8 februarie, că se simte rău după doza de rapel a vaccinului anti-Covid-19. Acestuia i-a fost administrată zilele trecute a doua doză și acuză o stare nu foarte bună.

În ciuda acestui aspect deloc plăcut, ziaristul de 72 de ani nu dorește să creeze o campanie anti-vaccin. El solicită ca autoritățile să facă o serie de recomandări, în cazul în care apar efecte secundare, pentru ca oamenii să știe cum trebuie să acționeze.

Ion Cristoiu se simte rău după doza de rapel a vaccinului
Ion Cristoiu dezvăluie că a avut un weekend destul de complicat din punct de vedere al sănătății. Gazetarul spune că a dormit foarte puțin după rapel, iar duminică a fost ”mort de oboseală”.

Citiți și:  Bomba lui Varujan: "Acest virus țintește rasa albă... Este o armă biologică împotriva acestei rase și a zonelor locuite de albi!"

”Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că exist posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne.

Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune”, a spus Cristoiu la Antena 3.

Citiți și:  Ion Cristoiu, analiza DURA după ce un polițist a UCIS o fetiță, spulberand-o pe trecerea de pietoni

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!