Ion Cristoiu, previziune SUMBRA cu şase săptămâni înainte de alegeri: Dacă nu se întâmplă un miracol…

Publicistul Ion Cristoiu a transmis un mesaj în contextul pandemiei și alegerilor parlamentare, programate să aibă loc la data de 6 decembrie.

„În mai toate ţările europene Valul Doi al Pandemiei, cum îi zic unii Revenirii în forţă a Coronavirus, a creat o veritabilă stare de război, în care Autorităţile iau măsuri de restricţii tot mai aspre, cu un ochi îngrijorat şi la starea economică. Ce se întîmplă în România? România se pregăteşte de alegeri”, a scris Ion Cristoiu pe blogul său, adăugând ulterior: „Aşadar în timp ce în mai toate ţările europene domneşte atmosfera de război, a celui de-al Treilea Război Mondial, în România domneşte atmosfera electorală. Ţara se îndreaptă neabătută de nimeni şi de nimic spre alegerile din 6 decembrie 2020.”

În opinia lui Ion Cristoiu, „amânarea alegerilor ar micşora şansele PNL de a le câştiga”.

„Până la alegeri mai sunt şase săptămîni. Şase săptămîni în care, dacă nu se întîmplă un miracol ca în filmele hollywoodiene în care extratereştrii veniţi să cucerească Pămîntul cu armele lor sofisticate dispar într-o noapte răpuşi de gripă, Pandemia va face ravagii în România”, a adăugat acesta.

Acest articol este o opinie.

Dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *