Ion Cristoiu loveste din nou: Scenariu BOMBA la alegerile europarlamentare

Previziuni șocante ale lui Ion Cristoiu cu doar câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție convocat de Klaus Iohannis. Jurnalistul vine cu un scenariu dinamită care ar da foc practic scenei politice autohtone.

Ion Cristoiu lovește din nou. Jurnalistul a lansat un scenariu cu privire la alegerile europarlamentare. Acesta vine cu un pronostic dinamită. Cristoiu susține că PSD beneficiază de un sindrom al tăcerii și că nu e exclus ca cei care spun că votează cu Ponta sau USR să aleagă duminică PSD.

”Toate sondajele care nu se spun dau câștig de cauză PSD-ului, în condițiile unei prezențe normale, adică la nivel de 30%. Dacă e o prezență ieșită din comun, există riscul să fie surpriza în raport cu sondajele. Trebuie să țină cont că PSD beneficiază de ceea ce se numește sindromul tăcerii.

Nu e exclus ca cei care la sondaje întrebați cu cine votează au zis Ponta sau USR și la vot să voteze cu PSD. Din punctul acesta de vedere am putea avea o surpriză. Singurul lucru despre care nu știm nimic, e decizia de luni a Instanței. După părerea mea niciun rezultat nu va influența scena politică în perioada următoare”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *