Ion Cristoiu loveste din nou: Scenariu BOMBA la alegerile europarlamentare

Previziuni șocante ale lui Ion Cristoiu cu doar câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție convocat de Klaus Iohannis. Jurnalistul vine cu un scenariu dinamită care ar da foc practic scenei politice autohtone.

Ion Cristoiu lovește din nou. Jurnalistul a lansat un scenariu cu privire la alegerile europarlamentare. Acesta vine cu un pronostic dinamită. Cristoiu susține că PSD beneficiază de un sindrom al tăcerii și că nu e exclus ca cei care spun că votează cu Ponta sau USR să aleagă duminică PSD.

”Toate sondajele care nu se spun dau câștig de cauză PSD-ului, în condițiile unei prezențe normale, adică la nivel de 30%. Dacă e o prezență ieșită din comun, există riscul să fie surpriza în raport cu sondajele. Trebuie să țină cont că PSD beneficiază de ceea ce se numește sindromul tăcerii.

Nu e exclus ca cei care la sondaje întrebați cu cine votează au zis Ponta sau USR și la vot să voteze cu PSD. Din punctul acesta de vedere am putea avea o surpriză. Singurul lucru despre care nu știm nimic, e decizia de luni a Instanței. După părerea mea niciun rezultat nu va influența scena politică în perioada următoare”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *