Iohannis și ”OMUL NOU”. Cîțu și Orban se bat, CINE câștigă?

Lupta pentru șefia PNL, disputată de Florin Cîțu și Ludovic Orban, ar putea fi câștigată de un al treilea lider liberal?

Sociologul Alfred Bulai a spus, într-un interviu acordat DCNews, întrebat de Val Vâlcu dacă din lupta Cîțu- Orban ar putea să iasă câștigător Emil Boc la Congresul pentru șefia PNL: ”Să preiei mandatul într-o asemenea situație, te gândești de două ori dacă e promovare, pentru că nu știi. Cîțu a acceptat jocul, sunt oameni care spun că nu va rezista, o să încerce probabil niște remanieri. Dacă va fi dărâmat Guvernul Cîțu, nu se întoarce Orban. Ei mai au oameni în partid mai buni. E Bolojan de la Oradea, pe care nu prea îl vrea lumea, pentru că e în stare de chestii care să deranjeze. (…) Venise cu idei ”ciudate”: să se rezolve în trei zile toate solicitările. E dorit de unii. Și Boc va fi variantă, dar cred că dl. Iohannis se va gândi la cineva nou”.

Alfred Bulai a subliniat că mai e și problema structurii viitorului Guvern, dacă va fi tot cu USR.

Acest articol reprezinta o opinie

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!