Iohannis s-a dezlănțuit. Avertisment pentru toți românii


Președintele Klaus Iohannis s-a dezlănțuit pur și simplu după expirarea stării de urgență. La finalul săptămânii trecute, românii s-au relaxat, lucru care nu a fost deloc pe placul lui Iohannis. Acesta a lansat un avertisment dur pentru toți românii.

Președintele Klaus Iohannis a trecut la amenințări. Dacă nu respectăm restricțiile, vom avea mari probleme. Coronavirusul ar putea reveni din nou și s-ar crea noi focare. Trecerea de la starea de urgență la starea de alertă i-a făcut pe români să se relaxeze prea mult.

Iohannis a trecut la amenințări
„Foarte mulți români au respectat regulile, au respectat distanțarea socială. Instituțiile s-au pregătit foarte bine și au luat toate măsurile. În aceste zile au fost și comportamente în totală contradicție cu regulile. S-au pus pe ei și pe ceilalți în pericol. Virusul e încă printre noi. Cu cât ne protejăm, cu atât îi putem controla.

Citiți și:  CARANTINA! Iohannis ordonă carantinarea României și îmbotnițarea cetățenilor

În acest moemnt, trebuie să vă spun că dacă regulile vor fi constant încălcate vom avea noi focare și un nou val de îmbolnăviri. Autoritățile locale să joace un rol mai activ. Am reușit să controlăm epidemia. Măsurile luate și-au dovedit eficiența. Au fost două luni grele. Ar fi dramatic să le compromitem tocmai acum.

Tot felul de iresponsabili răspândesc. Unii răspândesc dezinformări și teorii ale conspirației. Aceste abordări sunt nocive. Mistifică evidența și pot crea breșe”, a spus Iohannis.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile