“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Iohannis NU este amendat pentru nepurtarea măștii. Agentul constatator ”nu l-a simțit pe președinte încălcând legea”

PNL Iohannis 1000x600 1

Klaus Iohannis a scăpat de amendă pentru nepurtarea măștii de protecție la Congresul PNL. Explicația polițiștilor în acest caz este surprinzătoare.

La peste o lună de la primirea reclamației depuse de un sibian, Poliția Sectorului 1 susține că nu îl poate amenda pe Klaus Iohannis pentru că agentul constatator nu ”l-a simțit pe președinte încălcând legea pe propriile simțuri”.

Cel care a făcut sesizarea s-a întrebat de ce președintele Klaus Iohannis nu a fost amendat nici la Sibiu atunci când pe 10 noiembrie a fost împreună cu Prima Doamnă la biserică și nu au purtat mască. Acestuia i s-a răspuns să se adreseze poliției din Sibiu.

„În 10 octombrie a fost președintele filmat fără mască în spațiul public, iar eu am făcut o sesizare la Ministerul de Interne în 18 octombrie, după ce am văzut că nimeni nu spune nimic, iar președintele nu e amendat, așa cum ar fi fost amendat orice alt român în aceeași situație”, a spus sibianul care a făcut sesizarea, în timpul audierii.

Sibianul a explicat că președintele trebuia amendat pe ”modelul Raluca Turcan”, care a fost surprinsă fără mască de protecție la o acțiune a PNL Sibiu pentru plantarea unor arbori, iar autoritățile s-au sesizat din oficiu și au amendat mai multe persoane.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.