Iohannis NU este amendat pentru nepurtarea măștii. Agentul constatator ”nu l-a simțit pe președinte încălcând legea”

Klaus Iohannis a scăpat de amendă pentru nepurtarea măștii de protecție la Congresul PNL. Explicația polițiștilor în acest caz este surprinzătoare.

La peste o lună de la primirea reclamației depuse de un sibian, Poliția Sectorului 1 susține că nu îl poate amenda pe Klaus Iohannis pentru că agentul constatator nu ”l-a simțit pe președinte încălcând legea pe propriile simțuri”.

Cel care a făcut sesizarea s-a întrebat de ce președintele Klaus Iohannis nu a fost amendat nici la Sibiu atunci când pe 10 noiembrie a fost împreună cu Prima Doamnă la biserică și nu au purtat mască. Acestuia i s-a răspuns să se adreseze poliției din Sibiu.

„În 10 octombrie a fost președintele filmat fără mască în spațiul public, iar eu am făcut o sesizare la Ministerul de Interne în 18 octombrie, după ce am văzut că nimeni nu spune nimic, iar președintele nu e amendat, așa cum ar fi fost amendat orice alt român în aceeași situație”, a spus sibianul care a făcut sesizarea, în timpul audierii.

Sibianul a explicat că președintele trebuia amendat pe ”modelul Raluca Turcan”, care a fost surprinsă fără mască de protecție la o acțiune a PNL Sibiu pentru plantarea unor arbori, iar autoritățile s-au sesizat din oficiu și au amendat mai multe persoane.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *