Iohannis, mesaj grav pentru România! Lucrurile vor fi mai grave. COVID-19 va face multe victime


Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj extrem de grav pentru toată România. Lucrurile sunt extrem de grave. Coronavirusul va face mai multe victime. Șeful statului anunță măsuri speciale.

Este dezastru în România. Sunt peste o mie de persoane infectate și zeci de decese din cauza coronavirusului. Klaus Iohannis a fost prezent la spitalul construit de Armată.

Iohannis, mesaj grav pentru România
„În următoarele ore, spitalul va primi toate acreditările. România este pregătită să facă față acestei pandemii. După ce se termină criza, vom face o evaluare la sânge și vom lua toate măsurile pentru a face față oricărei situații. Suntem pregătiți, dar vom lua măsurile pentru a fi și mai bine pregătiți”, a anunțat Iohannis care a tras un semnal de alarmă.

Lucrurile sunt foarte grave. Vom avea parte de mari probleme. Coronavirusul va face noi victime. „O parte semnificativă revine fiecărui român pentru a preveni răspândirea coronavirus. Evitați contactul cu alți oameni. Evitați să vă atingeți, să vă întâlniți într-un loc închis cu mai mulți oameni.

Cel mai important lucru e să ne spălăm foarte des pe mâini. Este o perioadă foarte grea. Lucrurile vor fi mai grave. Ne așteptăm la o creștere a numărului bolnavilor. Îmi doresc ca românii să fie din ce în ce mai bine pregătți. Împreună vom trece prin această criză”, a mai spus șeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *