Iohannis, LOVIT IN PLIN: ‘L-a batjocorit pe Iulius Filip”


Liderul PNȚCD Aurelian Pavelescu spune că președintele Klaus Iohannis l-a „batjocorit” pe disidentul Iulius Filip, acordându-i medalia ”Serviciul Credincios” Clasa a III-a, în timp ce Polonia i-a acordat acestuia o medalie superioară. Pavelescu susține că Iohannis nu l-a decorat din proprie inițiativă, ci doar după ce Mihai Gâdea l-a somat să-l medalieze, avertizându-l că Iulius Filip este grav bolnav.

„KLAUS IOHANNIS L-A BATJOCORIT PE IULIUS FILIP! POLONIA I-A ACORDAT LUI IULIUS FILIP O MEDALIE SUPERIOARĂ! PNȚCD ÎI SOLICITĂ LUI KLAUS IOHANNIS ACORDAREA MEDALIEI ”STEAUA ROMÂNIEI”!

După mari presiuni publice, rolul principal avându-l Mihai Gâdea care l-a somat pe Iohannis să-l medalieze, avertizându-l că Iulius Filip este grav bolnav, cu întrebarea teribilă: ”Așteptați să moară Iulius Filip ca să-l decorați, d-le Președinte?”, Iohannis a emis Decretul de decorare! Nu din proprie inițiativă!

Multă lume a văzut actul decorării marelui dizident ca fiind sincer, o formă de recunoaștere a meritelor execpționale ale celui care a suferit enorm pentru demnitatea poporului român!

Nu este adevărat! Klaus Iohannis a ales să se răzbune pe Iulius Filip și pe cei care l-au devoalat pe torționarul acestuia, Augustin Lazăr, prietenul de nădejde al Președintelui. I-a acordat dizidentului medalia ”Serviciul Credincios” Clasa a III-a! O medalie care se acordă subofițerilor în mod curent (pentru plutonieri, ofițerii comuni primind Clasa a II-a) și unor civili pentru activități ordinare . Augustin Lazăr a fost și el medaliat în 2000, dar cu ”Serviciul Credincios” în grad de Ofițer, un grad SUPERIOR medaliei conferite lui Iuliul Filip!

Citiți și:  Gata, serviciile au ales urmașul lui Iohannis!

Prin urmare, statul român, comparând medaliile, îl așează mai sus pe Lazăr torționarul, în fața victimei sale, lui IULIUS FILIP! Și asta prin mâna NEDEMNĂ a Președintelui Klaus Iohannis!

Actul lui Iohannis a fost de a-l umili, de fapt, pe Iulius Filip! Prin comparație PREȘEDINTELE POLONIEI, BRONISLAW KOMOROWSKI, l-a medaliat pe IULIUS FILIP în 2014 cu ”CRUCEA DE COMANDOR A ORDINULUI DE MERIT AL REPUBLICII POLONE”, una din distincțiile cele mai înalte ale Poloniei! Prin comparație, Clasa a III-a a lui Iohannis reprezintă o batjocură explicită, pe care PNȚCD și societatea românească nu o poate tolera.

Un alt exemplu. Octavian Bjoza, un alt deținut politic, a fost medaliat de același Klaus Iohannis cu cea mai înaltă distincție a statului român – ”STEAUA ROMÂNIEI”!

Citiți și:  Colonel Florin Șinca: "La noi, în Europa și în lumea largă se înseilează un nou regim. N-are mamă, n-are țară. N-are doctrină, n-are principii, dar are legi, actori, planuri, strategii, bani la greu"

De câtă ură poate fi în stare Klaus Iohannis! Evident, l-a umilit îngrozitor pe Iulius Filip, într-un ultim act de neputință și ură. Dar, deopotrivă, A DEZONORAT STATUL ROMÂN! Nu este cu putință ca România să-l decoreze pe Iulius Filip cu o medalie de dispreț, cu mult inferioară cele conferite de Președintele Poloniei și mai prejos decât a torționarului său comunist!

PNȚCD îi solicită ferm lui Klaus Iohannis, pentru a nu dezonora statul român, să anuleze Medalia ”Serviciul Credincios” Clasa a III-a și să-i confere lui IULIUS FILIP ”STEAUA ROMÂNIEI”! Motivul: atunci când alții tăceau, inclusiv actualul Președinte al României, Klaus Iohannis, IULIUS FILIP s-a luptat exemplar cu regimul comunist criminal, pentru a salva DEMNITATEA poporului român!”, transmite Pavelescu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *