IOHANNIS LOVESTE DUR TOTI ROMANII CU CREDITE LA BANCI

b44

Proiectul de lege care prevede ca cei care nu isi mai pot plati ratele isi pot da locuintele inapoi bancilor si scapa de datorii nu este pe placul presedintelui Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind stingerea creditelor prin darea în plată a imobilelor ipotecate, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Iata ce declara Presedintele Klaus Iohannis pe pagina oficiala de facebook: “Legea privind darea în plată este bine-venită, dar forma adoptată de Parlament, în loc să-i ajute pe cei care au credite imobiliare, riscă să creeze noi dificultăți, mergând chiar până la imposibilitatea aplicării ei. Terminologia neclară, necorelarea cu legislația în vigoare şi crearea unor situații de inechitate între beneficiarii legii sunt câteva dintre problemele actului normativ. De aceea, am retrimis astăzi legea spre reexaminare Parlamentului. Este atributul Legislativului să definească mai riguros termenii folosiți, astfel încât să fie eliminate neclaritățile și evitate confuziile.”

Citiți și:  Așa o fi?

Mesajele de nemultumire ale oamenilor obisnuiti au inceput sa curga:

“Ne pare rau ca nu ati inteles ca multe familii asteptau aceasta lege pentru a nu-si peterece sarbatorile in strada impreuna cu copiii dar, dumneavoastra nu aveti cum sa vedeti pentru ca veti pleca din tara sa va relaxati.”

“Povesti si argumente de 2 bani. Legea era perfecta asa cum era dand posibilitatea REALA oamenilor sa negocieze cu banca si mai ales posibilitayea reala ca preturile locuintelor sa scada la valori platibile de omul de rand in Romania.” (sursa: descrieri.ro)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Gata, serviciile au ales urmașul lui Iohannis!

2 comentarii

  1. inainte de prezidentiale erau pline comentariile de postaci pentru nemtalau . Mai ales pe blogurile legiunii!
    mai rau , ceva ce nu a observat nimeni: in mijlocul campaniei electorale a fost scandalul violurilor din Italia in care un preot italian dezvaluie abuzurile la care erau supuse tarancile romance si a fost evitat cuvant cu cuvant de cei doi candidati pentru ca acest abuz a venit ca urmare a acordarii dreptului la propietate strainilor.

  2. A facut bine ca trimis legea înapoi. Parlamentul face legi pe banda și fără sa fie concrete.Nu știu de ce aberații cu acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.