Iohannis, îndrăgostit nebunește de o ONG-istă!

Iată că nici măcar altfel atât de sobrul Klaus Iohannis nu a scăpat de ”blestemul iubirii” care l-a lovit și pe Traian Băsescu! Și tot înspre a doua jumătate a ultimului său mandat prezidențial. Ce este drept, prezența feminină care pare a fi devenit una indispensabilă șefului statului se dovedește o prezență cu mult mai discretă decât ”exploziva” Elena Udrea.

Ceea ce nu înseamnă însă că ONG-ista care i-a sucit mințile lui Klaus Iohannis, după cum susțin sursele noastre din imediata apropiere a președintelui nu are la rândul său micile capricii feminine caracteristice unei doamne care știe că a intrat în grațiile celui mai puternic bărbat al țării. Mai ales că femeia pe care SPP-ul lui Pahonțu nu mai știe cum să o ascundă este sigură că ONG-ul pe care îl conduce nu a primit fondurile solicitate de la Ministerul Fondurilor Europene tocmai din cauza sa. Și că useristul Cristian Ghinea, deși a obținut 100 de milioane de euro pentru asociațiile societății civile în PNRR-ul ce urmează a fi aprobat peste doar câteva săptămâni a tăiat de pe listă tocmai ONG-ul său… Iar frustrarea ONG-istei a găsit înțelegerea așteptată la protectorul Klaus Iohannis, cel care pur și simplu a ”pus preț” pe capul ”vinovatului de serviciu” Cristian Ghinea! Ca să fie învățătură de minte și pentru alți miniștri din ”guvernul meu” care, din invidie sau mai degrabă din ignoranță și-ar mai permite să îi supere noua cucerire.

Și uite cum, în timp ce prima doamnă nu își mai însoțește soțul cu comportament de licean ”turbat” de amor nici măcar la îndrăgitele serate muzicale ale Festivalului ”George Enescu” iar Cristian Ghinea nici măcar nu știe ce îl așteaptă, Alina Gorghiu are și ea toate motivele să spumege de furie. Mai ales acum, când credea că este ”pe val”…

Uitată la Sibiu…
Carmen Iohannis nici nu mai știe de când nu a mai tras în piept aer de Capitală… Dar lucrurile păreau să intre în normal odată cu așteptata prezență a președintelui României la unul dintre spectacolele de gală organizate la Sala Palatului în cadrul Festivalului Internațional de Muzică ”George Enescu”. Mai ales că se știe foarte bine cât de mult îndrăgește ”încă” prima doamnă acest festival, de la care nu a lipsit niciodată. Asta până acum, când Klaus Iohannis s-a dus fără ea la concert! ”Bibilit” la patru ace, așa cum se poartă în ultima vreme… Ceea ce nu a făcut decât să îi îngrijoreze și mai mult pe oamenii săi din sistem, cei care nu mai știu ce să facă pentru a ascunde idila pe care șeful statului ar trăi-o de ceva vreme alături de reprezentanta unui ONG.

Din fericire pentru ei însă, ”răceala” intervenită în familia prezidențială ar putea fi pusă chiar și de puținii apropiați intimi ai cuplului Iohannis pe seama problemelor cu care președintele se confruntă la guvernare. Iar faptul că nici măcar la dezvelirea statuii baronului Brukenthal de la Sibiu nu i-a aruncat barem o privire soției sale ar fi putut fi pus tot pe seama greutăților politice cu care se confruntă acesta. Numai că, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, realitatea ar cam fi cu totul alta…

Iar Iohannis ar avea de fapt cu totul alte preocupări majore decât cum să salveze coaliția de guvernământ sau să scoată țara din crizele sanitare, politice și financiare care deja îi lovesc pe români din toate părțile. În principal, Iohannis fiind mai nou preocupat cum să arate cât mai bine, după ce a renunțat definitiv la veșnicul său costum mai mare cu două numere și cu care a venit de la Sibiu. Dar până și la cravata deja subiect de bășcălie cu care s-a afișat obsesiv atâția ani de zile petrecuți la Cotroceni. Chiar dacă asta înseamnă a cădea în ridicolul ”uniformei de ospătar” cu care a apărut dis de dimineață în port, la Ziua Marinei. Că doar nici măcar Delia Dinu nu mai poate face minuni atunci când bărbatului i-a intrat în cap să arate ”macho”! Însă prioritatea absolută a șefului statului este să plătească o poliță… Însă nu tot mai incontrolabilului Ludovic Orban… Și nici ”ciumaților roșii”. ”Țintă în mișcare” pentru răzbunarea oricum proverbială a lui Klaus Iohannis fiind, mai nou, useristul Cristian Ghinea!

A tăiat-o de la bani!
Poate părea de-a dreptul halucinant, dar acesta este adevăratul motiv al solicitării de mazilire a lui Cristian Ghinea din fruntea Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. Chiar și dacă USR va reveni la guvernare! Pentru că negociatorii Partidului Național Liberal, indiferent de cine vor fi aceștia vor fi instruiți ca sub nicio formă să nu mai accepte prezența lui Cristian Ghinea în Guvern! Iar Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene trebuie să revină obligatoriu la PNL, pentru ca să nu mai existe astfel de ”ghinioane” precum tăierea de pe lista asociațiilor care ar urma să primească sume consistente din PNRR tocmai a ONG-ului noii favorite a lui Klaus Iohannis!

Nu Alina e aleasa!
”Divorțată de Coldea, pentru Iohannis” titram ”lovitura” din 2 august. Atunci când avertizam că ”visurile de mărire ale blondei Elena Udrea în timpul celui de al doilea mandat prezidențial al lui Traian Băsescu par niște simple copilării de fată mare a politicii față de ambițiile blondei Alina Gorghiu în cel de al doilea mandat prezidențial al lui Klaus Iohannis. Mai ales că, deși inițial a refuzat orice apropiere de devoratoarea de bărbați de stat la vârful politicii liberale, până și acest a ajuns acum să îi facă jocurile unei Alina Gorghiu care va forța numirea sa ca premier”!

Numai că uite că Alina și-a forțat prea mult norocul, atunci când a încercat trecerea la ”next level” al jocului politic. Pentru că, deși Iohannis i-a oferit într-adevăr ”capul lui Orban”, uite că nu inima președintelui pare a fi dată altcuiva… Așa că degeaba se ”legendează” Gorghiu ca fiind în continuare ”blonda lui Iohannis”, că astfel nu poate decât cel mult să calce pe urmele lui Ghinea, conform national.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *